Czego mam ci zazdrościć? Jeżeli tego że arioc w przypływie złego humoru może z was zrobić błoto i to szybciej niż z nami? czy może tego że podpisujecie sie pod wygraną wojnę w której zrobiliście tyle ile ja zrobiłem w 1 dzień? czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać? POWIEDZ MI KURWA CZEGO MAM WAM ZAZDROŚCIĆ??
btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?
Post Kafesa
-Co mnie obchodzi co robi elaro i zetrax dla mnie ważne jest żeby jak będzie akcja robili to co mają robić.
- Hmm Liże dupe Patrykowi? Jak widzę słyszałeś żart z naszego vt który odnosił się do tego że mieliśmy się dzielić na ludzi którzy będą chodzić na battle main charem a inni noob charem i wtedy powiedziałem "Że będe lizałdupe macaveliemu bo chce walczyć Hakivem," w żarcie oczywiście ale myście sobie co chce o selenie wiece tyle ile Siejnik ii TD o wojnie razem wzięci.
-Dempah jest jednym z najlepszych battle comanderów W Tibii, a Elaro dopiero nabiera doświadczenia więc wiadome że ludzie woleli chodzić pod wodzą Dempaha? mam czy przypomnieć jak wyglądało battle bez Arioca?
Ostatnio edytowany przez Eneris - 22-07-2008 o 20:33.
|