Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tamoo
Czyli ze co??
Ze kazdy z tego forum ma teraz na swoim PC vira?
wiecie ze to moze sprawic ze coraz mnie ludzi wejdie na wasza strone www.tibia.pl
to moze byc "kanal" dla rzeczywistosci bo z kond wezmiemy lepsze filmy niz z tibia.pl??
blagam zrobcie cos z tym idiota co wkrecil tam vira!!!!
nie mozna tego jakos zalatwic?
wykasujcie ten film wogule z forum i bedzie po sprawie a nie robicie z tego takie wielkie "Halo"
 jestem oburzony
ten koles niech zagra w tibie na aldorce to dozywotni hunt
da sie to zalatwic
MUSIMY BYC TWARDZI I POKONAC TYCH KTORZY ZAATAKOWALI NAS!!!

|
Zobacz co napisalem w poprzednich postach. Napisalem, ze powiadomilem tego kto zrobil TibiCam i powiedzial ze niedlugo zrobi nowsza wersje ktora chyba niebedzie mozna zarazic pliku rec. Bedzie bardziej bezpieczna.
Pamietaj, ze oni
Chyba niedali wirusa na tibia.pl, tylko dali na tibia.xx.pl (
www.tibia.org.pl), Ale niejestem pewny
---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
Wybacz wszechwiedzący ale jestem tylko zwykłym śmiertelnikiem :/
W twojej wspaniałej teorii spiskowej jest jeda rzecz, która mnie zastanawia. Gdy oglądasz film w TibiCam to nie wpisujesz ani numeru konta ani hasła a TibiCam ani Tibia nie łączą się z serwerem Cipsoft !! Więc niby co jest wysyłane na tego maila ?? Może skanuje twoją stope i wysyła jaki masz rozmiar buta ??
Kolejna sprawa, sam cytujesz Janeczkq, która mowi o pliku anihilatorsecura.rec .. natomiast plik, który został przeze mnie udostępniony nazywa się AnnihilatorSecura.rec
BTW. Wysłałem plik do sprawdzenia do MKSa .. zobaczymy co odpiszą.
|
Dobra, ale ten kto oglada filmy TibiCam to pewnie gra w tibie. Gdy sie zaloguje do Tibii to ten gosciu juz ma twoj numer i haslo. Trudne do zrozumienia?
---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemoth2000
Wiadomość z serwera pocztowego o2.pl
Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod adres [email protected]
odpowiedź serwera docelowego:
host mx4.hotmail.com[65.54.167.230] said: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable (in reply to RCPT TO command)
|
Ja tylko mowie co wiem. Niesprawdzam czy ten mail dziala, Mozliwe ze zostal usuniety lub zablokowany. Jest mozliwosc ze ktos zglosil, ze ten mail jest hackera i hotmail usunal mu te konto.
---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemoth2000
EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ketibro
Niejest to dobrze, Sam sie na to nadzialem lecz po tej informacji gdy zeskanowalem moje filmy ZNALAZLEM JEDNEGO WIRUSA (Wykryl mi to http://skaner.mks.com.pl).
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ketibro
[...]i prawie zaden antivir tego nieumie rozpakowac[...]
Skąd ten dysonans? Darmowy antyvir MKSu który na 10 plików w 3 widzi "trojany" znalazł, ale żaden antyvir nie potrafi tego rozpakować? Funny...
|
Poniewaz ten Mks jest dla mnie dosc mocno zaawansowany. Najczesciej go uzywam i jeszcze nigdy niemialem hacka nigdzie.