Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 19:33   #30
Ketibro
Użytkownik Forum

Ketibro's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Ketibro ma numer GG 4245713
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tamoo
Czyli ze co??
Ze kazdy z tego forum ma teraz na swoim PC vira?
wiecie ze to moze sprawic ze coraz mnie ludzi wejdie na wasza strone www.tibia.pl
to moze byc "kanal" dla rzeczywistosci bo z kond wezmiemy lepsze filmy niz z tibia.pl??
blagam zrobcie cos z tym idiota co wkrecil tam vira!!!!
nie mozna tego jakos zalatwic?
wykasujcie ten film wogule z forum i bedzie po sprawie a nie robicie z tego takie wielkie "Halo"
jestem oburzony
ten koles niech zagra w tibie na aldorce to dozywotni hunt
da sie to zalatwic

MUSIMY BYC TWARDZI I POKONAC TYCH KTORZY ZAATAKOWALI NAS!!!
Zobacz co napisalem w poprzednich postach. Napisalem, ze powiadomilem tego kto zrobil TibiCam i powiedzial ze niedlugo zrobi nowsza wersje ktora chyba niebedzie mozna zarazic pliku rec. Bedzie bardziej bezpieczna.

Pamietaj, ze oni Chyba niedali wirusa na tibia.pl, tylko dali na tibia.xx.pl (www.tibia.org.pl), Ale niejestem pewny

---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
Wybacz wszechwiedzący ale jestem tylko zwykłym śmiertelnikiem :/
W twojej wspaniałej teorii spiskowej jest jeda rzecz, która mnie zastanawia. Gdy oglądasz film w TibiCam to nie wpisujesz ani numeru konta ani hasła a TibiCam ani Tibia nie łączą się z serwerem Cipsoft !! Więc niby co jest wysyłane na tego maila ?? Może skanuje twoją stope i wysyła jaki masz rozmiar buta ??

Kolejna sprawa, sam cytujesz Janeczkq, która mowi o pliku anihilatorsecura.rec .. natomiast plik, który został przeze mnie udostępniony nazywa się AnnihilatorSecura.rec

BTW. Wysłałem plik do sprawdzenia do MKSa .. zobaczymy co odpiszą.
Dobra, ale ten kto oglada filmy TibiCam to pewnie gra w tibie. Gdy sie zaloguje do Tibii to ten gosciu juz ma twoj numer i haslo. Trudne do zrozumienia?

---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemoth2000
Wiadomość z serwera pocztowego o2.pl

Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod adres [email protected]

odpowiedź serwera docelowego:
host mx4.hotmail.com[65.54.167.230] said: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable (in reply to RCPT TO command)
Ja tylko mowie co wiem. Niesprawdzam czy ten mail dziala, Mozliwe ze zostal usuniety lub zablokowany. Jest mozliwosc ze ktos zglosil, ze ten mail jest hackera i hotmail usunal mu te konto.

---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemoth2000
EDIT:

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ketibro
Niejest to dobrze, Sam sie na to nadzialem lecz po tej informacji gdy zeskanowalem moje filmy ZNALAZLEM JEDNEGO WIRUSA (Wykryl mi to http://skaner.mks.com.pl).

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Ketibro
[...]i prawie zaden antivir tego nieumie rozpakowac[...]

Skąd ten dysonans? Darmowy antyvir MKSu który na 10 plików w 3 widzi "trojany" znalazł, ale żaden antyvir nie potrafi tego rozpakować? Funny...
Poniewaz ten Mks jest dla mnie dosc mocno zaawansowany. Najczesciej go uzywam i jeszcze nigdy niemialem hacka nigdzie.

Ostatnio edytowany przez Ketibro - 03-01-2005 o 19:46.
Ketibro jest offline   Odpowiedz z Cytatem