Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2008, 22:46   #1507
Kenow
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris Pokaż post
Czego mam ci zazdrościć? Jeżeli tego że arioc w przypływie złego humoru może z was zrobić błoto i to szybciej niż z nami? czy może tego że podpisujecie sie pod wygraną wojnę w której zrobiliście tyle ile ja zrobiłem w 1 dzień? czy może tego że wasi koledzy pozwolili Darklightom was lać? POWIEDZ MI KURWA CZEGO MAM WAM ZAZDROŚCIĆ??

btw zostanie z Dyklem czy nie pomożecie mu w wojnie z darkligtami?

Post Kafesa
-Co mnie obchodzi co robi elaro i zetrax dla mnie ważne jest żeby jak będzie akcja robili to co mają robić.
- Hmm Liże dupe Patrykowi? Jak widzę słyszałeś żart z naszego vt który odnosił się do tego że mieliśmy się dzielić na ludzi którzy będą chodzić na battle main charem a inni noob charem i wtedy powiedziałem "Że będe lizałdupe macaveliemu bo chce walczyć Hakivem," w żarcie oczywiście ale myście sobie co chce o selenie wiece tyle ile Siejnik ii TD o wojnie razem wzięci.
-Dempah jest jednym z najlepszych battle comanderów W Tibii, a Elaro dopiero nabiera doświadczenia więc wiadome że ludzie woleli chodzić pod wodzą Dempaha? mam czy przypomnieć jak wyglądało battle bez Arioca?
Komentarz na vencie po przeczytaniu tego "eneris coraz bardziej mnie roz*******a" mowi wszystko xd
  Odpowiedz z Cytatem