Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 20:44   #41
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketibro
1): On dziala dosc zaawansowanie. Jesli keylogger pierwszy raz widzi ten numer to go wysyla odrazu. Jesli ten numer juz sie powtarza wtedy niewysyla.
2): Mozesz sobie robic rozne kombinacje naprzyklad Ctrl+C i wkleic ale to nic nieda bo jak klikniesz OK to Klient wysyla do serwera numer i haslo. I to co wyslesz on to zapisuje i wysyla do (Juz pisalem gdzie na jakis mail).
3): Tego to niewiem, ale wydaje mi sie ze raczej sie sam nieusunie.

Ad 1. To pewnie już wiesz, gdzie umieszcza te wpisy, z którymi je porównuje? Możesz podać namiary? Czy sam w sobie to zapamiętuje, czyliw pliku rec? )
Ad 2. Nie chodzi mi o wklejanie, ale skąd wie keidy wykorzystuję Tibię? Moge uruchomić Tibię i w TibiCam wpisac nazwę pliku, lub uruchomić Tibię i otworzyć stornę wpisując adres. Co wtedy? Mówisz, że wysyła 2 informacje, ale zapamiętuje wszystkie i weryfikuje ostatnią przed wysłaniem danych z klienta Tibii an serwer czy jak? )
Ad 3. To już nie wiem czemu go nikt nie ma )

Ok, pliku nie zmaieszczaj, daty nie podawaj, bo pewnie on nie istnieje? Sorry, za sarkazm, ale sam przyznaj, ze jakoś głupio to wygląda wszystko Jeśli anprawdę ten plik istnieje (dający się odtworzyć, bez błędów, z wirusem), umeiść go na ajkimś ftp, albo gdzieś tam, bo jestem cholernie ciekawy, jak film może dać się odtworzyć a wirus aktywować poprzez wybranie z listy.
A właśnie, pisałeś, ze wystarczy go wybrać.. Tylko zaznaczyć, czy zacząć oglądać? Czas miedzy zaznaczeniem a otwarciem pliku różni się od "czystych" filmów?

Pozdrawiam.
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.