Dla ciebie kazdy kto mnie lubi a ciebie nie i napisze cos o tobie badz o was to odrazu go wyzywasz ze mi dupe lize jakies kompleksy masz ze nie masz kumpli poza osobami z gildi? i nie pokazuj nam czym se dupe smarujesz bo nas to nie interesuje i bardzo ciekawe ze siedzisz tylko 3h a caly czas odpisujesz na kazdy post po kilku minutach
Edit
Nie interesuje mnie i reszty osob jak twoja stara wyglada wiec nie wklejaj jej zdjecia tutaj
I ja nie uznaje slowa "przyjaciel" w grze jak juz to tylko znajomi a to ze ktos kogo znam sie ze mnie smieje to mi to kolo dupy nawet nie lata i nie musisz mi tego mowic bo o tym wiem bardzo dobrze i wiem nawet kto wiec takie teksty se mozesz podarowac bo nic nimi nie zdzialasz
A to ze uzywacie botow i one za was expia to nie o to mi chodzi tylko jak byscie chociasz troche mysleli to byscie zauwazyli to ze odpisujecie na kazdy post w jakies 10 min wiec nie trudno wywnioskowac ze siedzicie caly czas przy kompie
A co do botow to bys sie zdziwil boty na ots uzywalem zanim ty poznales pojecie slowa bot wiec nie martw sie o zainstalowanie go
No a z wakacji korzystaj bo nie dlugo dzieci do szkoly musza isc i nie bedziesz mogl popatrzec na te butelki jak to teraz robisz i marzysz zeby sie tego napic ale ci rodzice nie pozwalaja
Edit
Hahaha to sie usmialem mowisz ze mam skonczyc z wyzwiskami? ale jak na razie to ty i twoi koledzy mnie wyzywacie a ja z was mam tylko beke wiec sie zastanow nad tym co piszesz poza tym na glupiego posta od was jest glupi post odemnie a odpisuje w miare szybko bo exp nudny to se forum czytam i odrazu exp staje sie weselszy i mniej nudy ;p a i uwazaj bo juz jest 3 i tez beda mowic "nolifer" do ciebie
Edit
a to koledzy ci nie powiedzieli ze ja nie spie? O.o i jak ciebie "stara bije scierka" to nie znaczy ze innych tez musi bic ale bede musial jej zasugerowac zeby cie czyms ciezszym bila bo scierka juz nie pomaga
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban
Ostatnio edytowany przez Szlaga - 24-07-2008 o 03:11.
|