Azer. Nawet bez twojego posta mam swiadomość ,że nie nawidzi mnie 50% serva a 49% ma mnie w dupie. Tylko jest jedna różnica. Ja mam tych prawdziwych, tych na których moge liczyć ;] A co do ciebie to nie wiem jak jest ale z tego co wiem to kilku twoich "przyjaciół" ma z ciebie niezłą polewke. Co do noliferów. Jak wcześniej powiedział Thar. BlackD Proxy. A ,że ty nie potrafisz chociażby zainstalować bota to już twoja sprawa. I jak to kiedyś powiedział ktoś mądry.
"Na każdego przyjdzie czas". Jeżeli jednak masz trochę inteligencji to myśle ,że wyciągniesz z tego posta jakieś wnioski.
Żeby nie było offtopa ;P
(Vhal powiedzial ze smigam do 100 ;P)
Azer twoja stara to:
@edit.
Co do no liferów. Wakacje są trzeba korzystać:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szlaga
I ja nie uznaje slowa "przyjaciel" w grze jak juz to tylko znajomi a to ze ktos kogo znam sie ze mnie smieje to mi to kolo dupy nawet nie lata i nie musisz mi tego mowic bo o tym wiem bardzo dobrze i wiem nawet kto wiec takie teksty se mozesz podarowac bo nic nimi nie zdzialasz
A to ze uzywacie botow i one za was expia to nie o to mi chodzi tylko jak byscie chociasz troche mysleli to byscie zauwazyli to ze odpisujecie na kazdy post w jakies 10 min wiec nie trudno wywnioskowac ze siedzicie caly czas przy kompie
A co do botow to bys sie zdziwil boty na ots uzywalem zanim ty poznales pojecie slowa bot wiec nie martw sie o zainstalowanie go
No a z wakacji korzystaj bo nie dlugo dzieci do szkoly musza isc i nie bedziesz mogl popatrzec na te butelki jak to teraz robisz i marzysz zeby sie tego napic ale ci rodzice nie pozwalaja
|
I kolejny raz pokazałeś swoją ignorancje oraz głupote. Myśle ,że dalsza wymiana zdań z osobą twojego pokroju nie ma sensu. I jeżeli myślisz ,że jesteś taki dojrzały to powinieneś skończyć juz dawno te wyzwiska itp. Bo nie liczy sie to ile sie ma lat tylko jaki poziom się reprezentuje swoją osobą. Aaaaa a co do odpisywania, to specjalnie czekałem żeby zobaczyć jak szybko ty odpowiesz ;]
No w sumie to exp nudny musze ci przyznac racje przynajmniej ten jeden raz. A co do godziny to juz powinieneś spać bo zaraz dostaniesz od starej ścierką przez łeb ;]
Ale cie naszła ochota na żarty. No ale myśle ,że najwyższy czas zakończyć tę jakże interesującą konwersacje. Do rychłego zobaczenia.