Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2008, 09:45   #1481
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari Pokaż post
Zgłaszam się do wszystkich fanów M&A o udostępnienie mi ewentualnych informacji nt. Claymore 2. Z góry dziękuję
Ma być? Skąd takie info? Na animesuki była swego czasy dyskusja na ten temat, zdania są podzielone. Jakby nie patrzeć - wszyscy fani liczą na sprostowanie historii. Wiadomo, to co MadHouse zrobił z końcówką serialu to pożegnanie godne Berserkera. Aż mi się cieplutko zrobiło, bardzo lubię Claymore. Idę szukać info.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez raven Pokaż post
btw, sliczna mam sygnaturke panowie i panie, czyz nie?
Zaiste, podoba mi się.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Ładnie ci to tam wygląda
A haibane jest pięknym anime. Choć specyficznym
Prawda, drugiego takiego jak Haibane Renmei nie znajdziesz. Dlatego trzeba to koniecznie obejrzeć. Też byś sobie znalazł jakieś oryginalne tło.

Ej, chłopaki i dziewczyny, zwróćcie uwagę na rozmiar sygnaturki, nie może być większy niż 20kb.

EDIT:
No i poszukałem. O drugim sezonie Claymore'a nic nie wiadomo. Póki co możemy o nim zapomnieć. Kto wie, może jak już wyjdzie tyle mangi, żeby MadHouse miało spory zapas historii do zanimowania to wezmą ten pomysł bardziej serio i już w okolicach 2011 będzie nam dane obejrzeć dalszą część przygód Claire i spółki w kolorze?

Ostatnio edytowany przez Thero - 24-07-2008 o 10:13.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.