Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 21:55   #155
Bobik
Guest

Domyślny Siema !!

Wiecie co ja jestem Troche newbie ale gralem w inne gry podobne do tibii np w diablo i mialem juz troche doswiadczenie co oznaczaja nie które skruty ale tam nie ma czegos takiego jak plx :/ Na tibii 1 raz sie z tym spotkalem owszem plz albo pls to jest normalne, ale PLX! nie ma takiego słowa! (mojim zdaniem chyba komus sie przyciski pomylily x jest bardzo blisko s i z jakis NooB zobaczyl jak ktos przez przypadek napisal plx i mu sie to spodobalo... ) Tez zaczynalem sam w to grac bez niczyje pomocy i o nic sie nie pytlem zreszta po co mam sie pytac jak wszystko jest na stronce !! Ja jestem Newbie poniewaz krutko gram w tibie okolo 4 moze 5 tygodni ale mam kumpla co gra 8 tygodni 9 i mam 20 lvl sorcerem i dopiero 23 mlvl i gra okolo 4 godzin dziennie (niesprawdzam tego dokladnie przynajmniej tak mowi tak mowi ;p) ale ja znam wiecej skrotow itd. Tutaj zgadzam sie ze wiekszosc polakow to nooby. Kiedys mialem 10 lvl i zatakowal mnie pk tez polak knight na 11 lvl cale szczescie ze mialem prawie caly bp hmmów i ja go zabilem biedaczek jak zobaczyl ze ma juz czerwone zycia zaczol uciekac i prosic mnie o litosc ciekawe czy on by byl taki dal mnie :/ i fajnie bo podrodze spotkalme jakiegos inego goscia chyba szweda nie wiem ale zapytalem sie go czy mnie uhnie powiedzielem ze odniego kupie uha a on to zrobil za free fajny gosc !! zeby bylo wiecej takich jak on zreszta bardzo podoba mi sie twoja wypowiedz ale nie przypuszczam by komus pomogla to wszystko co chcialem powiedziec cya !! albo See you in Tibia !!
  Odpowiedz z Cytatem