Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2008, 18:12   #1
Bossu
Użytkownik Forum

Bossu's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2008

Świat: Refugia
Domyślny

Witam wszystkich użytkowników forum. Postanowiłem założyć temat poświęcony mojemu paladinowi o nicku [CHAR]Toxic Nabuchodonozor[/CHAR] ze świata Refugia

Mój nick wziął się od nazwy clanu gier FPS (Call of Duty, America's Army, Counter Strike itp...), do którego należę - TOX!C, oraz od legendarnego władcy Babilonu,a mianowicie Nabochodonozora II.

Przygodę z Tibią rozpocząłem latem 2006 roku, początkowo grając na serverze Aurea. Z czasem przeniosłem się na Refugię. Grałem tu druidem (do 44 lvl), knightem (do 94 lvl) i obecnie wyżej wymienionym paladinem (od połowy czerwca bieżącego roku).
Zaplecze finansowe oraz eq posiadam z poprzednich postaci... (nie z Allegro xD)

Będę umieszczał tu screeny z advances, quests, loots, hits (wszystkich bestów mi sie nie udaje łapać)
oraz others.

Na początek skromne screeny, które zgromadziłem na dysku. Narazie nie liczcie na wielkie looty, lub hunty, bo dopiero zaczynam.

Później ss'ki na bieżąco.

Z góry przepraszam za czas jaki w zależności od prędkości łącza potrzebny jest na jej otwarcie, ale to przez ilość screenów.

Czekam na komentarze i POZDRAWIAM!

Ciekawsze screeny wrzucam również do topicu ~Refugia Theard~

Zaczynamy nabijanie expa, aby opuścić Rooka

Upragniony 8 Lvl

Wybór profesji

Lvl 10 - pierwsze kroki na Mainie

Lvl 20 - wbijanie przyzwoitego poziomu przed ostrym skillowaniem

Mlvl 10 - gogo to 15

Dist 75 - przygotowania do expa

1st Dragon - nie za niski lvl, ale wolałem pewnie i spokojnie go pokonać

Lvl 25

Loot z wyvki - pierwszy sensowny loot xD

Za chwilkę ciąg dalszy

Ostatnio edytowany przez Bossu - 11-08-2008 o 17:41.
Bossu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.