Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 22:25   #43
Ketibro
Użytkownik Forum

Ketibro's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Ketibro ma numer GG 4245713
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kemotk2000
Ad 1. To pewnie już wiesz, gdzie umieszcza te wpisy, z którymi je porównuje? Możesz podać namiary? Czy sam w sobie to zapamiętuje, czyliw pliku rec? )
Ad 2. Nie chodzi mi o wklejanie, ale skąd wie keidy wykorzystuję Tibię? Moge uruchomić Tibię i w TibiCam wpisac nazwę pliku, lub uruchomić Tibię i otworzyć stornę wpisując adres. Co wtedy? Mówisz, że wysyła 2 informacje, ale zapamiętuje wszystkie i weryfikuje ostatnią przed wysłaniem danych z klienta Tibii an serwer czy jak? )
Ad 3. To już nie wiem czemu go nikt nie ma )

Ok, pliku nie zmaieszczaj, daty nie podawaj, bo pewnie on nie istnieje? Sorry, za sarkazm, ale sam przyznaj, ze jakoś głupio to wygląda wszystko Jeśli anprawdę ten plik istnieje (dający się odtworzyć, bez błędów, z wirusem), umeiść go na ajkimś ftp, albo gdzieś tam, bo jestem cholernie ciekawy, jak film może dać się odtworzyć a wirus aktywować poprzez wybranie z listy.
A właśnie, pisałeś, ze wystarczy go wybrać.. Tylko zaznaczyć, czy zacząć oglądać? Czas miedzy zaznaczeniem a otwarciem pliku różni się od "czystych" filmów?

Pozdrawiam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kemotk2000
bo jestem cholernie ciekawy, jak film może dać się odtworzyć a wirus aktywować poprzez wybranie z listy.
A właśnie, pisałeś, ze wystarczy go wybrać.. Tylko zaznaczyć, czy zacząć oglądać?
Wystarczy ze jak wybierzesz i klikniesz OK to przed pojawieniem pierwszej klatki w filmie masz juz wira. Niewiem czy sie wysypuje w jakims momencie ale podejrzewam ze nie.

Na wiecej pytan nieodpowiem bo niemam zbyt duzo czasu dzisiaj.