Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2008, 21:17   #3214
Leon_Asto
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2008

Domyślny hmm

Raczej na pewno było to wałkowane, ale mimo to napiszę :
PHP Kod:
Kroniki Mintwallin miasta Minotaurów Autor Markwinkról wszystkich Minotaurów Rozdział III W końcu udało nam się uciec spod mocy złego demonaPomimo tomusieliśmy oddać większość naszych ziemtylko miasto Mintwallin nam pozostałoZginęło wielu dobrych wojownikówZablokowaliśmy wyjście z miasta przez most zwodzonyMam nadziejęże to wystarczy by demon trzymał się z daleka od naszego miastaTeraz jedynym wyjściem z miasta jest labiryntPalkar ma coraz więcej wpływów w mieścieSłuchają go głównie młode MinotauryOn chce uformować nową armięby przejść przez labirynt i uciec na powierzchnięJa jednak wolę żyć tutaj ale w pokojuJest za potężnyMuszę mu zezwolić na toby mógł przewodzić małym grupkom Minotaurów by walczyły przeciwko orkom i trollomJest dobrym dowódcą i zagrożeniem dla mnieCO DO CHOLERY ZNACZY "KAPLAR"?!?!? Palkar zdobył większość tuneli i jaskińPrzegonił trolleMoże on ma racje... Może kiedyś zobaczę znowu promyk słońca
Uwagi: ten most, przez który się wchodzi do Mintwallin?
Labirynt?Ten na Rooku?
PHP Kod:
Kroniki Mintwallin miasta Minotaurów Autor Markwinkról wszystkich Minotaurów Rozdział IV Nasz wypad dobiegł końcaDzisiaj wielu mężnych rycerzy wyzionęło duchaPalkar walczył tak ze smokiemże zabił on większość moich podwładnychTo była wina PalkaraJuż nigdy nie poprowadzi żadnej armiiI nigdy nie zobaczę promyków słońcaNie mogę uspokoić PalkaraJest pełen energiiPodobnie z moimi poddanymiWiększość mnie nie słucha tylko jegoOn chce walczyćLudzie przedostali się przez labiryntNa litość boskąjak oni nas tu znaleźliChciałem to z nich wyciągnąćale nie rozumiałem jego językaWrzuciłem go do więzieniaz którego nigdy nie wyjdzieCzarny dzień kronikiMusieliśmy walczyć wewnątrz murów naszego ukochanego miastaMinotaury walczyły z minotaurami brat przeciwko bratu siostra przeciwko siostrzePalkar i jego świta prawie wygrałaAle ja i kilku moich podwładnych byliśmy w stanie im się przeciwstawićTeraz on i jego ludzie są wygnaniDzień smutkuWygnańcy ukradli klucze do sekretnego laboratoriumTo jest najgorszeTeraz nie możemy wytwarzać mlekaźródła naszej siłySpróbowałem sprowadzić smoka z jego kryjówki do wejścia do laboratorium by go pilnowałZranił mnie bardzo mocnoPotrzebowałem więcej siły niż miałemJestem na granicy śmierciMam nadziejęże przestanę tak kaszlećOrki i Trolle odbiły kilka jaskińCholeraJesteśmy zbyt słabiNie możemy się bronićMój kaszel się pogarsza... Kilku moich ludzi zablokowało wejście do laboratorium w moich komnatach wielkim kamieniemMam nadziejęże jesteśmy bezpieczniWygnańcy stworzyli przymierze z cyklopamiTeraz nasi gorsi bracia są niebezpieczniejszymi wrogamiChowają się gdzieś w labiryncie... Najstarszy Minotaur w mieście powiedział miże moja kronika ma wiele błędów i toże pisze straszliwieZabiłem goJestem wojownikiem a nie nauczycielem
Uwagi:W starszej Tibii na Rooku były smoki.
Ludzie przedostali się przez labirynt (Rookgard)
Markwin wspomina o sekretnym laboratorium, który jego ludzie zagrodzili kamieniem. Czy to to pomieszczenie, w którym jest chain armor i brass helmet? To przecież loot z Mino...
Markwin wspomina coś o mleku- jest może jakiś sposób wytwarzania go
PHP Kod:
Kroniki Mintwallin miasta Minotaurów Autor Markwinkról wszystkich Minotaurów Rozdział V Nie rozumiem tegoale wygnańcy muszą mieć sposób jak się dostawać do naszego miastaDzisiaj jedna grupka zabiła mojego syna Iana i kilku moich strażnikówJestem straszliwie choryKasłam krwiąJestem pełen smutkuJestem też zmęczonyTaki zmęczonyże nie potrafię bronić mojego miastaMój mag obwieścił mi kolejne niebezpieczeństwoKilku ludzi zabiło smoka i zbliżają się do naszych bramMam nadziejęże nie znajda drogi przez labirynt... 
Uwagi:ktoś coś wie o Ianie?
Leon_Asto jest offline   Odpowiedz z Cytatem