Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus
też gratuluje, że odnajdujesz się w swojej roli  ja już dawno nie widze potrzeby gdzie knight komukolwiek jest potrzebny, wczesniej ze znajomym palkiem huncilismy hydry we 2, teraz kozak kupuje troche assasin starow i ma niezle solowe expowisko, do blokania czegokolwiek też mało przydatny , spear + tarcza i jazda/mf + exori vis,mort,teraz itd i jazda
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez V4rion
@up
Dokładnie tak. Teraz pallek bierze sobie ass stary i idzie lać co mu się żywnie podoba, a knight ? hmm... barby... ice witche, dragi jedyne bardziej oplacalne no i z dobrymi skillami i doswiadczeniem w graniu knightem quara hell.
@topic
Gram knightem od dobrych 3 lat i powiem że kiedys bylo fajniej ^^ bs i gs zawsze sie przydawalo a teraz co ? kupujesz mystica i idziesz lac wszystko. 
|
Nie rozumiecie? Co mi z takiego solo? Żadna przyjemność -.-. Siedzisz na tym expie aż sie nie posrasz, żadna przyjemność z takiego grania. Kto pamięta czasy kiedy knight szedł z sorami, drutami na hydry, to było coś, ustawienie, dsów , trap hydry i hunt. Palków nigdy na screenach na takim huncie nie widziałem. Te nowe update'y są żenujące wg. mnie. Łezka w oku się kręci..