Temat: Knighci
Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2008, 22:35   #70
koneser
Użytkownik Forum

koneser's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Kazordoon

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kones'er
Profesja: Paladin
Świat: Eternia <3
Poziom: 46
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus Pokaż post
też gratuluje, że odnajdujesz się w swojej roli ja już dawno nie widze potrzeby gdzie knight komukolwiek jest potrzebny, wczesniej ze znajomym palkiem huncilismy hydry we 2, teraz kozak kupuje troche assasin starow i ma niezle solowe expowisko, do blokania czegokolwiek też mało przydatny , spear + tarcza i jazda/mf + exori vis,mort,teraz itd i jazda
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez V4rion Pokaż post
@up

Dokładnie tak. Teraz pallek bierze sobie ass stary i idzie lać co mu się żywnie podoba, a knight ? hmm... barby... ice witche, dragi jedyne bardziej oplacalne no i z dobrymi skillami i doswiadczeniem w graniu knightem quara hell.

@topic
Gram knightem od dobrych 3 lat i powiem że kiedys bylo fajniej ^^ bs i gs zawsze sie przydawalo a teraz co ? kupujesz mystica i idziesz lac wszystko.
Nie rozumiecie? Co mi z takiego solo? Żadna przyjemność -.-. Siedzisz na tym expie aż sie nie posrasz, żadna przyjemność z takiego grania. Kto pamięta czasy kiedy knight szedł z sorami, drutami na hydry, to było coś, ustawienie, dsów , trap hydry i hunt. Palków nigdy na screenach na takim huncie nie widziałem. Te nowe update'y są żenujące wg. mnie. Łezka w oku się kręci..

Ostatnio edytowany przez koneser - 24-07-2008 o 22:37.
koneser jest offline