Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2008, 23:06   #15
CingCiong
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2008

Domyślny

A jak mozna zarobić KESĘ?
U mnie to można zarobić kosą w dodatku w plecy, ale to trzeba sobie zasłużyć na taką hmmm... przyjemność

A co do tematu do stary jak świat tibijski, czyli starszy niż przytłaczająca większość tego forum (być może się mylę?). Chciałbym zwrócić tylko uwagę wszystkim autorom postów jednoznacznie popierających rycerzy, że mogą być w błędzie. Jak to już ktoś mądrze zauważył można spotkać bogatego maga i biednego rycerza itd. Prawdę mówiąc to na huncie zawsze coś się traci, tylko masz wybór: czekasz w spokojnym miejscu 20 minut zanim będzie full hp i mana (wtedy tracisz czas), albo zakładasz softy czy pijesz miksturki.
Rycerzem możesz bić w sposób tradycyjny lub exori gran + manasy. Podobnie magiczni rod+srike albo kilkanaście bp SD. W pierwszych przypadkach mamy zysk, ale słabszy exp, w drugich na odwrót. I to od Ciebie zależy jak chcesz grać. Ale nawet po tak długich (?) dywagacjach (przemyśleniach), byłbym skłonny postawić na rycerzyka, chociaż...

I to by było na tyle z mojej strony, za wszelkie błędy przepraszam, więcej już nie napisze bo dostałem wiadomość:
"22:39 Alce Ther [40]: Witam, poszukuje osob do gildi, lider daje itemki na poczatek, daje Crown Armor, knight legi i takie tam, wejdz na www.guild-riders.yoyo.pl, zaloguj sie i przyjmijzaproszenie."
A po ciężkim dniu przyda się troszkę smiechu to se z gościem pogaworzę

Pozdrawiam

Tylko po mnie nie jedźcie jak po starej Szkapie (sorki Zrywny), bo to mój pierwszy pościk na tej stronie
CingCiong jest offline   Odpowiedz z Cytatem