Oryginalnie napisane przez Gangrel
Dla wszystkich którzy mówią że starzy modkowie się "opieprzają"
Tak, panowie i panie, ja się prywatnie opieprzam! Już zapomniałem kiedy zostałem wybrany, ale troche wody we wszystkich rzekach upłynęło? I co? Mam swoje życie, swoją pracę, w której notabene użeram się z ludźmi głupszymi od komentarzy Słonika, za to dzieci neostrady mam aż pod dostatkiem. Niby dlaczego mam jeszcze się katować i spędzać noce nad moderowaniem forum? Zapłaci mi ktoś, żebym mógł sobie na wakacje pojechać jak reszta z was?
Póki miało się czas, to się moderowało. Każdy z nas ma swoje powody dla których przestał moderować. Tylko WAM się wydaję że śpimy na klawiaturach i nie chce nam się klikać. Ale jest czas na wolontariat, i czas żeby zgasić kompa. Wiem, że do nie których to nie dotrze i tak, ale jak to Zagłada miał w sygnaturce: "Who cares?"
Łatwo jest gadać, trudniej pamiętać, prawda? Czuję się rozgoryczony, że poświęciłem tylko czasu na forum, a teraz czytam że się opieprzam. Nikt z was, cwaniaczki, nie wyobraża sobie odpowiedzialności, pewnie nie wiecie nawet co to jest. Dlatego już zawsze będziecie po sobie gadać że coś się nie podoba, karcić jednych za sumienną pracę, i jeździć po innych, że mają swoje życie.
Do zobaczenia po drugiej stronie firewall'a, jeśli jeszcze pamiętacie gdzie to jest.
Gangrel.
|