Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orreus
Siemka. Jestem nowy na forum, ale poczytałem trochę tematów o spike swordzie mino magu itd. Chociaż większość uważa że to tylko ozdoby które pokazują co będzie na mainie, to ja jednak uważam że do tego można jakoś dojść. Skoro spike sword to niby tylko ozdoba to czemu stając na 2 kratkach i poison cave i rot hell on znika? nie znikał by raczej bez powodu... klika dni temu z kumplem poszliśmy sprawić żeby spike zniknął i szukać dalszych wskazówek. Poszliśmy więc do miejsca gdzie występują poison spidery i rotworm razem bo jak nie którzy mówili tam może być 3 punkt . Przekopaliśmy większość tego terenu pickiem i niestety nic nie znaleźliśmy.Razem z kumplem zastanowiliśmy się nad zagadką "Tylko skromny może dotknąć miecza furii" z tego wynikło że skromna osoba to wcale nie jest żaden 1 lvl. Skromny to ktoś kto dużo umie ale za bardzo się tym nie popisuje. Główkowanie nic nie dało tylko 1 pomysł wpadł mi do głowy.
Otóż jak wiecie na rooku są 3 keye Silver 4600 copper 4601 i silver 4603 więc chyba logiczne że brakuje nr 4602? może wiecie coś o tym keyu? możliwe że kiedyś był ale go usuneli, na tibia.pl nic o nim nie piszę. Prosiłbym o nie krytykowanie mojego posta możliwe że coś pokręciłem ale to tylko moje przypuszczenia  pozdro
|
to jest golden key do mino maga