Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerevareen
@Fett-Maniek
Typowa logika polaka!  Nie chce się mieszać w żadną wojnę żeby nie stracić expa, skili i itemów.
I dlatego właśnie należy docenić i szanować tych, którzy wstąpili do Core. Oni chcą walczyć o swoje miejsce i przyszłość BIORĄC pod uwagę wszelkie straty[a poniosą ich sporo, szczególnie że mają małeszanse  ]. To żadkość czego dowodem jest Foedus Regum i Champions of Olymp. Neutralność to na Galanie wyrok na bycie nikim...
|
I o to właśnie chodzi na galanie jeśli byśmy zostali neutralni to pozostali byśmy nadal nikim, cały czas w cieniu wyższych lvl i męczeni oraz prześladowani przez nich gdy tylko coś małego przeskrobiemy.
Chcemy walczyć o naszą galane, byśmy wkońcu mogli normalnie i swobodnie grać, a wszyscy nas za to krytykują. Wiemy doskonale, że poniesiemy straty (ja już raz padłem), ale mamy zamiar walczyć do końca o lepsze jutro... a tu nic tylko krytyka, nikt nie rozumie o co chodzi...
Nerevareen - dziękuje za poparcie

i pierwsze zdanie mi się bardzo podoba, faktycznie taka jest logika Polaka....
A tak wogóle to grasz na Galanie???
@szkodi...
Wole walczyć i odejść na łożu chwały xD niż opuścić galane bo poraz kolejny zginąłem i straciłem eq bo ktoś mi je zarąbał....
(dla nie zorientowanych - szkodi wczoraj padł na fe i ktos mu zabrał z ciała bs, c-arm i k-legi i postanowił opuścić galane).
@Edit:
Aha, zapomniałem o wojnie

Stan fragów uległ, zmianie teraz jest 16:6 dla nas, te 2 fragi dla P&M to oni podsuneli nam 2 szpiegów i sami ich zabil, więc właściwie jest 16:4 ^^ Więc Nere~ straty poniesiemy, ale czy nie mamy szans? ;]