Temat
:
Po jakich akcjach odechciewa się grać??
Zobacz pojedynczy post
25-07-2008, 19:24
#
790
Kamilq96
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Lolowo stare
Stan: Aktywny Gracz
Imię:
Hmmm..
Profesja: Knight
Poziom: 57
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
Mi to sie odechcialo grac po sytuacji ktora zaistniala na swiecie Candia.( Moj 3 char juz nie newbie ale jeszcze jednak nie do konca master ) Gracz Kammel zaprosil mnie do gilidii ( wiedzialem ze cos jest nie tak ) on do mnie hoc pokaze domek[ to ten kolo frodo ] [ mialem 18 lvl knight dla mnie to moj najlepszy char xd 18 lvl slaby ale eq nawet nawet... C armor k legs crus helm fur boots drag shield p ammy serpent sword ] A ja nie wiedzialem jeszcze jak do konca jak sie do gilidii wlazi.Patrze i do tego domku moge wejsc ja sie podniecilem ze wlazlem.Mialem swoj domek.Oni se w domku swoje eq pokazuja itp.Mowia do mnie pokaz swoje eq.Ja nie pokazywalem i w koncu patrze moge otwierac i zamykac dzwi to te eq wylorzylem i w tej chwili co wylorzylem ostatnia rzecz eq przenioslo mnie za ten domek xd od tamtej pory nie gralem w tibie z tydzien nie gralem xd ale jakos tibia sie wydawala fajna i znowu zaczolem grac potem z 3 konta znowu hack ;p a tera nie taki zly gracz zawaliste eq 37 lvl i jest spox xD
Kamilq96
Wyślij prywatną wiadomość do Kamilq96
Znajdź posty użytkownika Kamilq96