Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2008, 20:39   #41
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ti Pokaż post
po to nie dojebany kretynie ze on zapracowal na ten 300 lvl ponad 4 lata plus skille a nie kurwa miesiac. Dlatego taki Ek powinnien pasc od 20 osob a nie od 5. Po to sie wlasnie gralo EK zeby miec mwalle i sie leczyc a nie kurwa isc i sie leczyc po jakies 800 zal
Popieram w 100% a co do kogoś który tam gadał ,że sorowie nie umieją się leczyć bo jak wpadną w trapa to padają....a hotkeye?Wtedy trzeba było mieć refleks żeby zabić kogoś lub dobrego bota jak Knighthood .Jak dla mnie Eo był , jest i będzie legendą Tibi.Kiedyś wszystko zależało od twoich umiejętności jak miałeś dobre pvp to na loozie mogłeś 70 msem walczyć z 120+ .Ue było potegą a teraz?UE jest tylko do expienia bo kto normalny będzie robił combo z ue?Ek miał sie długo trzymać i się trzymał bo do zabicia nawet takiego 130 rycka potrzebne było zgranie w sd (lub powrócę jeszcze raz dobry bot ).A teraz?Jak Ek jest w trapie to jest martwy.A co do leczenia sie palli....grałem pallem i jak dla mnie to najlepiej było z sd +bolty taki powinien być palladyn walić z kuszy z łuku a nie z tarcza i ze spearami.Jaki pal uzywa teraz łuku czy kuszy?Jaki pall zrezygnuje z assasinek i tarczy dla kuszy która mu doda 2 dista?Idiotyzm.Rozpisałem się ale naprawdę ciesze się ,że przestałem nie dawno grać i tylko zaglądam na forum.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.