Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2008, 23:26   #49
Macko121
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
Domyślny

Jak łatwo jest teraz zabić jednego z najwyższych leveli w Tibii można zobaczyć na tym filmie. Ale jakby to wyglądało kiedyś? Z mojego punktu widzenia Eternal~, jako iż jest bardzo doświadczonym graczem nie padł by. Na starym systemie leczenia jeden UH leczyłby go z red/deep yellow do full hp (no może trochę przesadzam), a miałby tych UHów w swoim plecaku co nie miara. 100 sorc/druid miałby 3x mniej SD niż teraz (ta runa miała tylko jeden ładunek). Więc nawet gdyby go już trapneli, tak jak to powinno wyglądać (używając fb, albo innej bomby) bili by go przez bardzo długi okres czasu, co wiązałoby się z wyczerpaniem ów run przez shooterów i porażką w próbie zabicia Eternala. Jedynym sposobem obalenia tego gracza było by combo, ale po zgraniu tej ekipy można wywnioskować, że większość nie trafiałaby Sdkami w Eternala, gdyby ten stał nawet w miejscu. Na szczęście mają wbudowanego Aimbota w kliencie Tibii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc Pokaż post
Ty pewnie jestes dziecko tibi 7.8 i grasz sobie drutem 20lvlem i dla ciebie to obojetne czy beda potiony czy uhy.
Gdyby miał chociaż ten 20 lvl, na pewno chciałby, aby UHy wróciły, gdyż druidzi zarabiali na nich majątek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerf111 Pokaż post
wie ktos czy cipsoft planuje jakieges zmiany leczenia dla knightow i palkow?
Nie wydaje mi się, że Cipsoft zmieni coś, co wprowadził stosunkowo nie dawno. Gdyby jednak to zrobił, przyznałby się do porażki, jaką są potiony dla knighta, ale Cipsoft jest zbyt dumny.

Ogólnie jestem za przywróceniem starej siły WSZYSTKICH run. Miło byłoby popatrzeć, jak knight znów expi z explo i leczy się uhami, jak paladyn wali z sd mocnij niż po 100+ w ppl, jak sorc, czy druid walił po 1k z sd w potwory. I zabrałbym royal speary i assassin stary palkom. Wychodzą oni wszędzie na +, a tak znów sam byłby bezbronny, musiałby mieć swojego rycerza, z którym mógłby poexpić na dlach, czy demonach.

Ehh...
Macko121 jest offline