Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2008, 01:23   #3297
GirNi11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GhostPater Pokaż post
po 1 nie mam neo tak jak ty kurwo nie myta!! po 2 nie pouczaj mnie bo i tak ci sie mózg rasuje od tej tibi. po 3 mi nie groź bo ci to nic nie da. Pisz co chcesz przychlaście. Idź do mamusi sie poskarż może ona ci kupi 20 k na allegro żebyś nie płakał Ja mam normalną rodzinke w przeciwieństwie do ciebie bo po twoim charakterze można stwierdzić że masz dużo wspólnego z jarosławiem a po kimś musisz to mieć w końcu... Może cie listonosz robił? albo pies? e? Ej poskarż sie swojemu ojcu co ci obciąga jak padniesz w tibi żebyś się nie stresował... stary ty do mnie neo mówisz???? popatrz na siebie bo ja cie widzieć nie musze a wiem że nie dojebany jesteś. pisz co chcesz inni będą cie popierać żeby sie podlizać !! Lizodupy jebane!!! Kurwa mieszkałbyś bliżej a bym sam wpadł do ciebie i ci morde rozpierdolił !!! kurwa powiedz kiedy jesteś w rzeszowie i gdzie a mówie przy wszystkich że ci kurwa wszystkie rzebra wyłamie psi wytrysku nie dorobiony !!!

nie zazdroszcze ci przyszłości ahsebuash 40-letni gość bez żony, na utrzymaniu rodziny bo gra w tibie.

a z tym rzeszowem nie żartowałem. weź kumpli nawet całe miasto ja przyjde sam. Śmieciu gryzł byś piach jak nic... żal mi was wszystkich którzy traktują gre w ten sposób!!! padniecie to sie załamujecie. coś nie wyjdzie to niszczycie co macie pod ręką.

MODKI CIPKI BANED PLAX

hey, man tylko sie nie powieś, ok? xDDDDDDDD
spadłem z krzesla jak to wszystko przeczytałem xD

A to wszystko przez to że cie huncilem? ;o

Co do tych waszych testów
to
t1. nie jestem morderca
t2. 3 x F
t3 naleze do tych 2% xD (brązowy mlotek)
t4 to jest tak samo jak tam napisane czyli stopa zmienia kierunek

A i z tymi 40 latami to se jaja robiłem z ciebie wtedy xDD, ale widać że ty uwierzyles w to, hahaa xD

Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 26-07-2008 o 01:24.
GirNi11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem