Witam ; ) ponieważ jestem tu nowym użytkownikiem nie chciał bym odrazu zobaczyć teksty na mój temat w stylu "noob" itd
Dziś zacząłem właśnie czytać ten temat i bardzo on mnie zaciekawił ; )
pamiętacie może tą mapke? (o ile to można nazwać mapką lub obrazkiem

)
http://gmk.net.pl/~iwona_myslak/sf.png
czemu właśnie miały by być 3 miejsca ; ) i miałby sie utworzyć z tego trójkąt jakiś tam?
a może to nie trójkąt lub jak wcześniej mówiono kwadrat, może nawet prostokąt, romb (nie wiem czy akurat dobrze napisałem ;P) i inne takie.
Chociaż mi przyszedł pomysł z "X"
Gdyby na wcześniej podanej mapie rozrysować równe kreski które by otworzyły z tego "X" to wtedy może by coś wyszło

może to 5 miejsc lub 4 i tajemnicza dźwignia w mieście

Która mogła by nas teleportować potem na wysepke z tajemniczym dotąd SOF'em
Lub może te oto punkty miały by ułożyć jakiś obrazek dający wskazówke ^^
a może trzeba uzbierać jakieś przedmioty oddać je pewnym npc, a oni w zamian dadzą nam kluczyk lub dadzą wskazówke jak go zdobyć lub gdzie się znajduje

można by dużo myśleć nad tym.Kombinacji jest wiele
Gdyby tak naprawde Sunrise miał SOF'a lub Spike Sworda zrobił by SS'a i pokazał dowód na to że go ma nie mówiąc skąd ma owego SOF'a czy tam Spike Sworda (zresztą to jedno i to samo)
Szkoda zresztą że questy u npc zrobione z zagadek (pewne są ale nie pamiętam jakie) wtedy może i było by to uproszczone ale cipsoft mógłby zastosować takie coś jak utrudnienie questu czyli np dodatkowa misja
Zresztą tyle questów jest nie rozwiązanych jeszcze ;] i może być też dziesiątki questów o których nie wiemy i nie mamy o nich pojęcia

Ostatnio kumpel Kosiorek odnalazł nowego questa.SS powinien być w Zdjęcia>Only Harmonia

tylko trzeba poszukać.Zresztą do dziś jest nie wyjaśniony quest z Elvenhair Rope (dobrze napisałem?) i tajemniczą troll lady do której podobno nie da sie dostać ;]
Lub dziś kolega mówił mi (wierze że to nie plotka

) o queście na Isle Of The King (jak wiadomo Main...) mówimy do NPC:
Hi
Frigo,Grido (nie pamiętam nazwy, jutro się o to dopytam) brother
yes
I w ten oto sposób pojawia sie nam kolejny tajemniczy quest ;]
Trzeba wejść do jego pokoiku w którym znajduje się klucz i scrool.
podobno nie można na nim zabijać monków (nie pamiętam dokładnego miejsca, dopytam się o to i sam się przekonam czy ten quest istnieje czy nie ;p)
bo za każde zabicie musimy płacić 1k (na np 20 lvl) bo jeśli nie to coś tam.
Dalej są podobno drzwi z czerwoną klamką które da sie otworzyć ale kolega nie poszedł niestety dalej

owy nowy quest trzeba zbadać ;]
To tylko był przykład questa o którym nawet nie mamy pojęcia że istnieje.
Teraz niestety muszę iść ale czekam na odpowiedzi

i nie chciałbym zobaczyć odp w stylu "spam, noob" więc prosze o wyrozumiałość