@up
Jeżeli nie chcesz zobaczyć odpowiedzi w stylu "spam,noob" to nie pisz spamu noobie ... ^^. Połowa tekstu jest o niczym (pisanie wywodów a moze to kwadrat a może romb a może elipsa, a może 4 punkty a może 8) a druga o questach na mainie które rozpisane są za długo a tutaj jak wiadomo 100 hu*ów w bok mainowi

.
[edit]
@down
Też nie jestem tu po to aby wszczynać kłótnie, nie wyzwałem Cię (to z noobem było ironią

). Ale jak sam mówisz - chcesz napisać coś co może zaciekawić graczy na mainie to jest to troszkę spam - zauważ, jest to forum na temat rookgardu. Nie powiem Ci co znajduje się za m-wallami w Ghostlandzie, bo nawet nie wiem gdzie się on znajduje

. Dla tego udzielam się tutaj, nigdzie poza TR nie znajdziesz moich postów. Owszem, możesz udawać fajnego wyjeżdżając mi z nazwami z maina i pokazując jaki to ze mnie newbik nie wiedzący nic o tej grze

.
A co do Mino Maga nie musze go znajdować

. Ale gdybym umiał się do niego dostać to chętnie bym sie z nim zmierzył (nie sam

). Co do questów, tak byłbym zadowolony gdyby był jakiś nowy quest. Byłbym też zadowolony gdybyś w następnym poście mógł pisać mniej o questach z maina

.

|...........
.............|____________________|...........
... Przez Uczciwość ... Kolekcja z rooka poszła sie je...ć :/