Zresztą tacy jak ty to wszyscy jesteście tacy sami ;] co chce ktoś napisać o czymś co mogło by zaciekawić graczy np na mainie to odrazu noob i spam ;] fajnie że jestem noobem i ciesze sie z tego wiesz

ale nie jestem tu po to by sie obrażać na wzajem, wyzywać lub wszczynać kłótnie ;]
I jeśli taki mądry jesteś to może znajdz i zabij mino maga na rooku i wyloć najlepszą broń na rook jak narazie czyli Taurus Mace (atk 30,18 def)(szkoda tylko że broń ta jest dwuręczna ale jak to sie mówi "zawsze coś

" (Dotego że to pierwsza o ile zostanie ona wylotowana na rooku broń która jest dwuręczna bo wczesniej raczej takiej nie było ^^) albo powiedz mi czemu zniknęła z mapy Tibii Nieistniejąca już dziura z cyklopami na wschód od Mercenary Tower do której potrzebny był klucz nr 3950 lub został usunięty tunel to wyspy (należącej?) do Fibuli a wyspa ów zwie lub zwała się Calcanea na której był pojedyńczy resp GS'a i do wejścia na wyspe potrzebny był klucz lub POI istniał od dawna tylko nikt nie wiedział co tam jest i nie chciał tego zbadać lub może mi powiesz co znajduje sie za tajemniczymi m-wallami w Ghostlandzie i Fortecy Elfów ;] lub wykminisz jak wykonać tajemniczy quest powiązany z językiem beholderów na którym nagrodą (może i tak może i nie o ile quest istnieje) jest Winged Helmet. (kij z tym że to questy (o ile questy) na mainie, ale są nie wyjaśnione i napewno grało by sie o wiele fajniej wiedząc że nie tylko są te nudne,stale te same questy na rooku (jak narazie nie widziałem by zawitał nowy quest na rookgard) i mainie (nowe dodawane tylko dla pacc) ale też nowe questy odkryte przez zwykłych graczy ;]
Napewno byś miał wielką ucieche gdyby ktoś ci odkrył nowy quest na rooku bo wiadomo ^^ nowe lub stare very rare rzeczy nie do zdobycia to zawsze coś
Zresztą ile to rzeczy i zagadek jeszcze nie zostało wyjaśnionych w Tibii.więc jeszcze dużo pracy czeka by odkryć te zagadki i zdobyć tajemnicze rzeczy ^^