@Nerevareen
Tak to prawda Galaną rządzą szwedzi i jakoś mnie to nie dziwi, ale po tej wojnie większość szwedów odejdzie (P&M to praktycznie sami szwedzi) i wtedy my zostaniemy większością narodowościową na Galanie, ale zresztą mnie to nie obchodzi jaka narodowość będzie rządziła byle byli według mnie fer
@gimli syn gloina & Thero
Tak wiadomo, że jeśli wygramy (a wszystko idzie w tym kierunku) to możliwa jest opcja, że ci co byli znami rzucą się na nas. Jest też opcja, że przez długi czas pozostaniemy w core~ z nimi nigdy nic nie wiadomo. Ale tym razem już nie będzie takiego zagrożenia, ponieważ ich zostanie 10 a nas okolo 30-40 i myśle, że jeśli samo core~ bez żadnej pomocy rzuciło by się na nas (dawny FA, Kodex, WEF) to FR i CoO (tez 2 praktycznie polskie, dobre gildie) mogły by nam pomóc. ALE nie ma co gdybać zobaczymy co będzie po wojnie i wtedy okaże się kto miał w tym temacie racje xD
@WOJNA
Dzisiaj rano poległ Konda (73 master - lider Patriots) oraz Keekz'Lorenzo (53 royal - member Patriots), więc stan walki 18:4 nie licząc tych dwóch spy, ale jeśli ktoś chce ich liczyć to 18:6 dla Corentiros ;]
Pozdrawiam,
CATRISHIA