Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2008, 23:05   #16
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

A ja mam wiele kaset, w tym trzy Jacksona, a w tym jeden oryginał! Wiele smerfnych hitów, Scorpionsów, Pet Shop Boysów i wiele innych! Ha! A w domu walają się ze 3 walkmany... i w garażu jeden.

@topic
Twój system to Viśta, tak? Wgrywasz przez SonicStage, ale widzę, że na stronie downloadu jest jakiś dodatkowy sterownik na Vistę:
http://support.sony-europe.com/hotne....asp?l=en&f=nw
Ciężko mi powiedzieć co to dokładnie jest(instalacja zarówno ściągniętego SS jak i czegoś z płyty?), ale może tego nie zrobiłeś i coś się &%%$... Bo ja wiem, zawsze można spróbować. Przyjmuję, że siostra z niego korzystała i działał bez problemu, ale mieliście XP lub starszy.

No i uważaj na powtórzenia wyrazowe. Nie chodzi tylko o poprawność językową, bo w każdym języku to źle brzmi, ale nieraz ciężko zrozumieć o co chodzi w takiej wypowiedzi, bo wywołuje ona efekt delikatnego prania mózgu. ;p

@edit
A tak na marginesie to ja myślałem, że chodzi o kasetę n pamięcią flash, której da się używać w magnetofonach czy właśnie "klasycznych" walkmanach. ;]

@down
No to ph4il. A chciałem zapytać czy to może tylko skóra... no ale coraz więcej osób ma Viśtę. ;p

Ostatnio edytowany przez zoliax - 27-07-2008 o 00:52.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem