Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2005, 16:37   #21
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny korekta : P

@Dariusz

Cytuj:
heh to jest zalosne to co napisalas. 1.nie ma owijac po raz kolejny temat noobow bo oni i tak beda (Lepiej wiedzieć...) 2.nie ma sensu tez gadac o polakach ktorzy sie zachowuja jak nooby (Jeżeli jest poważny problem to powinno się o nim mówić przy każdej okazji) 3."Przygadal kociol garnkowi a sam smoli" (Nie prawda, a nawet jeśli to ja podpisuje się pod tym*.) 4. pewno dziwicie sie czemu poslozylem sie przyslowiem? (Tja, chodziło ci o to, że założyciel tematu sam dopuszcza się bugów...) 5. a no dlatego poniewaz ten temat jest do d..y, a poza tym idz do pierwszego lepszego polonisty jestem pewien ze za ta prace postawil by ci 1 poniewaz to nie jest rozprawka i nie zawiera cech rozprawki. jest to tylo twoje zdanie(tylko jego zdanie? No skoro lubisz dysmógowie proszę bardzo..) bez tezy, argumentow i akapitow. moze powiedzie ze jestem hamski sam robie bledy oki jest to mozliwe ale nie lubie durnych tematow ktore w tytule cos mowia a potem czyta sie i rece opadaja jak ktos gada o kims a sam robi bledy.(no to zkorektuj jego tekst, pokaż wyraźnie gdzie robi błędy ORTOGRAFICZNE) oki daje sobie z tym spokoj. a i zamiast pisac o tej osobie trzeba bylo zwrocic tej osobie uwage i tego wogole nie pisac bo to jest glupota. (To tylko twoje osobiste zdanie..) sorry jezeli kogos obrazilem.(mnie : P)
========= * pokaż mi 1 post gdzie zrobiłem przynajmniej 1 błąd ortograficzny(albo 2 jak chcesz, powtarzam, błąd ORTOGRAFICZNY)

@Topic
Brak znaków interpunkcyjnych też jest sporym błędem...

Ostatnio edytowany przez Thero - 04-01-2005 o 16:41. Powód: Ech.. Szkoda gadać..
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.