Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murinus
Hmm autor idiota? Ty knighta nigdy chyba w rękach nie miałeś. Wkurzają Cię hity po 600? A mnie wkurza kombo knighta za około 2k~, jakim sposobem zapytasz pewnie, EXORI GRAN, wali trochę mniej niż palek, ale za to może jebnąć 8 potworów naraz, napisałem o combo za 2k bo raczej nikt nie bloczy więcej niż 3-4 dle.
|
Do ubicia 3,4 dli na raz potrzebujesz hmmm.. 4,5 e gran(zakladajac ze hity to 400-500+), spalajac 1360, 1700 many, do tego dochodzi leczenie :>.Oczywiscie co ture e grana nie walniemy ,no chyba ,ze posiadamy 144+Lvl to wtedy z full many 2x e gran , nastepnie manasujac( bo mamy 0 energi

, ) sie hmm przez jakies 2-3 tury to 6 sec +2 sec miedzy tymi exori gran co byly na poczatku ,a wiec postoj sobie paręnaście sec przy 3,4 dlach i zobacz ile hp stracisz. Wydaje mi sie ze to jest dobre rozwiazanie dla 204 Ek ( 3x e gran ). Tylko teraz nasuwa sie pytanie: Gdzie wbic ten 204 lvl z profitem
Oczywiscie tutaj wzielem pod uwage 144 lvl ek, a rp 80 lvl frosty z takim expem( jak na 80 lvl) ,a waste to jakies 10-15k/h liczac ass+ softy i mp czyli tyle co Ek na ktory wyda podobna cene na same manaski z expem o wiele wolniejszym :<
Jeszce prosze wziac pod uwage roznice lvli a szybkosc expa dla profesji
Pozdrawiam
@ DOWN
Bocic to nie zabardzo , ale knajt musi(powinen

) skillowac i o wiele wolniej idzie skill niz rp ( oczywiscie rp musi za to placic ale nawet nie wyskilowalny rp osiagnie 90 dista bez problemu, knajt zapewnie tezby osiagnal ale to na bardzo wysokim lvlu )Jeszce nie porownujac kto ma lepszy dmg zakladajac ze bronie maja po tyle samo pkt ataku
Ktos tam napisal ze kazda prof ma wady i zalety
Zalety Ek
- o ja ,duzo hp, omg ,no nie moge ( ale co z tym zrobie jak ma sie powiedzmy 3k hp ? Wezmiesz 3 Demce solo i bedziesz nawalac exori gran po hmm 270?I leczyc tymi super potionami za 6.2k bp dajace 700-900 hp ?:>
- Duzo capa : hurra pojde zbierac chain armory na ofa
Wady:
Idz na demce :>
Zalety Rp
Ass 100/10k i to nie jest duzo zakladajac ze starcza na 45min ( raczej wiecej) + softy + ewentualne manaski ( nie duzo )
Rp posiedzi np 10h na demcach zwastuja 140k~na ass 25k na softy + manaski ( nie wiem ile ale wydaje mi sie ze 30 bp styknie) =195? Wnioskujac czy nie warto huncic na demcach palladynem ?
Tak czy siak Ek w pewnym monecie przestaje sie rozwijac i expi jak 80 rp na frostach, majac czasem profit
Tutaj mamy profit :>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36929&page=1163
Post Hugx
Wiec slucham gdzie z takim expem knight z takim samym poziomem z profitem ma szanse Solo ?