28-07-2008, 19:47
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
|
Rodzinka.
Przyszedł czas, kiedy i ja biorę się za stworzenie familii. Na razie poszukuję ludzi- serwer (pvp) i nazwę rodzinki wybierzemy, gdy uzbieramy cały skład. Potrzebuję osób, które będą aktywne, znają się na pvp, gotowe są na poświęcenia (lvl/waste kasy na poty do player killingu). Rodzinka nie będzie pokojowo nastawiona do wszystkich, więc jak ktoś chce pozostać neutral, to niech nawet nie pisze. Po wbiciu jakichś lvli dołączymy do którejś ze stron war (jeżeli takowy będzie) i zaczniemy w nim aktywnie uczestniczyć.
Dając tu odpowiedź napiszcie: - jaką profesją byście grali (i nie bójcie się sorców i drutów ze względu na ciężkie zarabianie, bo ktoś z rodzinki zawsze będzie mógł przecież coś dać),
- jaki świat proponujecie- i dlaczego
- jakieś osiągnięcia w grze?
- zamierzasz kupić PACC?
- masz mikrofonik (vent)?
@edit
Czas zakończenia rekrutacji jest na razie nieokreślony.
@edit2
Dostałem PW, żebym też napisał odpowiedzi na te pytanka, no więc:- Właśnie miałem problem z wyborem profesji- wiadomo, że skoro chcę walczyć to powinien być MS/ED żeby mocne comba walić, ale jakoś nigdy nie przekroczyłem magiczną postacią nawet 50 lv, skusiłbym się na kinę gdyby aktualny był dawny system leczenia, bo wtedy można by potankować, a tak to stwierdzam, że cena długiego skillowania nie jest warta tej 'frajdy' jaką daje najt, więc pozostaje mi paladyn, którym nie stracę tyle czasu na skillowanie, no a combo będzie ładne jeżeli zachcę powastować (as + sd). No i w ten oto sposób wybrałem na moją profesję paladina.
- No, teraz zastanawiam się nad Nebulą z powodów, które podało kilka osób niżej.
- Ostatnio mało grałem (ostatni rok prawie w ogóle) i często zmieniałem serwer, więc aktualnie mam tylko kilka 30+ i ~55 lvle, no ale gdzieś rok(/1.5 roku) od kiedy zacząłem grać miałem jakiś 100~ i kilka trochę słabszych. + uczestnictwo w wielu akcjach pvp
- Od max 20 lv (tzn. od razu? : p) zamierzam jechać na PACCu non-stop.
- Ta : P
@edit3
Gramy już na Nebuli jako ~Frostehearths.
@edit4
Rekrutacja nadal otwarta (dla tych, którzy będą trochę bardziej aktywni..)!
Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 20-08-2008 o 13:18.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|