I znowu ja musze odświezyć/zaspamować/podzielić się z wami informacją o jednym szczególe.
Historia Mls-Wykuli ją cyclopi zniewoleni przez Bloga w tajemnicy i ble ble.
"Gdy jednooki król zginie w ogniu"
Ten wiersz to jedna wielka metafora, albo przepowiednia co opiszę dalej. A więc: widzimy ten mieczyk otoczony lawą, tak?(tu ktoś "śmieszny" zacytuje z dopiskiem "Nie") Lawa=ogień. Król=Miecz. Oj dziwna ta moja łepetyna, ale tak mi się skojarzyło. Czemu? ("Boś głupi"-Dopisek) Cycklopi uznali by ten miecz za króla, ponieważ uratował ich, jest dla nich czymś/kimś. Jednooki=Jednookich, cyclopów.
Ta daa czas na domysł ;P
Jak ekipa się zbierze i zrobią coś, nie wiemy co z tymi przełącznikami miecz spadnie z wsypy tak samo jak "spajk swourd". Pojawi się gdzieś a wojownik wejdzie tam, lecz już nie wyjdzie. Poświęcenie życia?
Wiersz.
"When the cold loses its sting" Kiedy chłód straci swoje żądło. Kiedy ludzie odkryją Svargrond.
"Kiedy mali przejdą salami wielkich" Poi quest done, 7 tronów. My mali Seven duzi.
"Kiedy nieumarli przejdą drwiąc z bogów" Najazd na poh/ank~?
"Kiedy czerwony spotka zielony na złotej ziemi" Złota ziemia-pustynia. Czerwony-Czyżby nie było tam jakiejś złej bogini, która panowała nad fire devilami i jakiegoś dobrego co ją pokonał?
Niektórych nie umiem zinterpretować, może przyszłe upy pokażą, może moja znajomość histori tibi nie pozwala.
Wg. tej teorii wiersz jets przepowiednią/historią tibi.
"Wtedy excalibug odrodzi się w płomieniach sprawiedliwośi" Powtarzam lawa=ogień. Jeszcze jeden look na excroom. Znajduje się on w siedzibie Nightmare Knights, czyzby oni walczyli os sprawiedliwość?
Tak, on się już odrodził.
Dziękuje za te bluzgi i komenty.
|