Zobacz pojedynczy post
stary 28-07-2008, 23:26   #81
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cel istnienia tego tematu jest zupelnie inny niz to do czego go wykorzystujecie, jesli to sie nie skonczy temat zostanie zamkniety a wy swoje zale bedziecie musieli wylewac na czaterii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Grając na globie nie mam uczucia, że w każdej chwili może być zwiecha/down/cofka serwera lub wipe out. Wiem za to, że mogę używać każdego skilla/talentu oraz że moja postać jest bezpieczna a ekipa stawiająca serwer nie powie nagle bye bye!
Dlatego szuka sie dobrego serwera, takiego ktory jest sie w stanie utrzymac, nie z abonamentu, bo nikt normalny takiego nie wprowadza, a z dobrowolnych datkow ktore z reguly plyna szerokim strumieniem, szczegolnie jesli populacja jest duza. W ten sposob porzadne serwery istnieja i po 2-3 lata i maja sie dobrze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
gotów jestem zapłacić tą niecałą stówkę i mieć satysfakcję. 40 zł to chyba nie są wielkie pieniądze, żeby kupić sobie nowe konto i pograć te 40 dni, więc radzę ci choć tak zasmakować WoWa.
jest absolutnie bez znaczenia kto jest w stanie zaplacic kase za granie na globalu, dla idei tego tematu ma znacznie wieksze znaczenie kto tej kasy nie chce/ nie moze wydac i na globalu nie gra.

Poza tym jakos nikt nie probuje nawet zrozumiec, ze na obu typach serwerow mozna sie niezle bawic ( nawet jesli zabawa na globalu ma niewiele wspolnego z zabawa na privie ), na obu typach serwerow mozna osiagnac przyzwoity poziom w tym co sie robi, na obu typach serwerow mozna poznac fajnych ludzi.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.