Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Dariusz
moglbyszauwazycto ze napisalem nizej ze przepraszam za bledy ortograficzne.
Thero nie mowilem o tobie i tak jak wyzej napisalem zastrzeglem to o bledach ortograficznych poza tym to nie jest jakas oficjalna mowa tylko internet i WIEKSZOSC LUDZI NIE UZYWA W INTERNECIE ZNAKOW INTERPUNKCYJNYCH.
Rikimaru szczerze mowiac nigdy bym sie nie spodziewal ze ktos bedzie osadzal innych tylko po przeczytanym tekscie. jezeli masz 17 lat to jestes nie odpowiedzialny jeszcze poniewaz piszesz cos a nie masz na to rzeczowych dowodow. ja nigdy bym nie nazwal osoby malo inteligentnej po przeczytaniu jednej wypowiedzi bo uwazam ze trzeba bardziej taka osobe poznac zaobserwowac czy rzeczywiscie jest malo inteligentna a nie palnac jakis tekscior obrazic i uwazac ze wszystko jest dobrze
poza tym wiek nie oznacza ze ktos jest madrzejszy od innej osoby 
|
Inernet czy nie to jest tekst, a tu powinno się używać znaków interpunkcyjnych, a nie uwsteczniać innych pisząc porażające błedy przez wyimaginowane dysmózgowie...
A co do Rikimaru to nie masz się co do niego czepiać, w rl może cię nie zna, ale nie wiem jak można nie wyrobić sobie oceny o kimś kto robi błędy i jeszcze pisze, że inni je robią, dziwne to trochę, ale w końcu na forum się jest te kilka ładnych miesięcy to można wyrobić sobie opinie na czyjś temat korzystając z tego z czego można, a myślisz, że ktoś mało inteligenty może napisać jakiś fajny tekst, lub, że ktoś kto jest spoko może pisać niczym nie poparte bzdury? Rikimaru napisał co o tobie myśli opierając się na twoim poście nic więcej..
EDIT:
@Up
Ja chodzę do podstawówki i możesz mi wierzyć, że tam jest wszechobecne dysmózgowie, nawet wśród nauczycieli <joke>.