Temat
:
Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki
Zobacz pojedynczy post
29-07-2008, 10:23
#
3269
adrix95
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: we wladyslawowie
Stan: Aktywny Gracz
Imię:
Adrix -na ots
Profesja: Master Sorcerer
Świat: OTS
Poziom: 150
Poziom mag.: 96
moim zdaniem
hmmmmmm ... rook ma wiele tajemnic ale co nowe upade to o ssie mino magu dowiadujemy sie coraz wiecej wiec poprostu wystarczy poczekac chodz jak przeczytalem all posty stonogi i innych <ze 100 stronek
> moze trzeba poszukac w na jakims quescie jakiejs dzwigni itd. niech sie zastanowie w drodze na carlin sword quescie jest duzo dziur zarobanych skalami moze nad nimi sie zastanowimy lepiej bo n apaccu moze ejst dzwignia a na facu quest;] albo czeba czegos na mainie poszukac ;] klucz zaginol do dzwi mino maga sa najazdu Aspiranta na rooka mzoe z niego lota sie magic light wand nie moze z niego czeba zrobic pozytak ?
albo poszukac w kronikach w tibii
ja bym proponowal zaczac od minitwin <niewiem jak sie to pisze ;] > tak teraz w skrucie rook jets z mainem polonczony tunelem <moze byc to mit> na razie znaazlem jakoms ksiazke ze na rooku w labiryncie byl dragon ktury chronil minitwin moze cos nam umknelo moze trzeba prosciej szukac ;]?? ja juz nie mam zadnych pomusluw
moze poszukam z kolegom wotkuw tibia to sredniowieczny swiat zeja smoki itd. moze trzeba zabc smoka na rooku ?? ja tego nei wiem ale nev upade 8.21 dodalo tarante wiec mzoe gdzies ukryty jest smok na rooku ?? trzeba poszukac i myslec ;]
adrix95
Wyślij prywatną wiadomość do adrix95
Znajdź posty użytkownika adrix95