Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2008, 10:28   #106
Tovob Lard
Użytkownik Forum

Tovob Lard's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duke Dran Pokaż post

PS_2:
Aby nie pisać pięciu postów pod rząd napiszę jeszcze w tym. Ostatnio miałem chrapkę na jakiś karabin z IIWW. Padło na Mausera 98k P. Oto on:
http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=1112
Może ktoś z was ma już taki karabin? Chciałbym się czegoś o nim dowiedzieć (mimo, że już go nabyłem i czekam na paczkę). Szukałem na polskich forach ale nikt o nim nic nie pisał. Jedynie co to oglądałem filmiki na youtube ... z wersją Tanaki za 2000zł. Opłacało się?
Kiedyś też miałem na niego zajawke, ale napisze ci że, bardzo się różni od oryginału [ostrego], a mi to bardzo przeszkadzało, jeżeli nie masz pieniędzy to musisz zrobić sobie koszyczek na łuski, żeby ich nie pogubić, a to oszpeca broń, zasłabe jak na las[315fps] bo do budynku to raczej nie x d powinno być z 350-380, odrazu obedre cie z marzeń wkładania mocniejszego springa bo reszta bebechów nie wytrzyma. Podsumowując jeżeli masz wolne 300zl i nie wiesz co masz z nim zrobić możesz sobie kupić, ale jeżeli zastanawiasz się jeszcze nad czymś innym, czy to upgrade innej broni to wybierz drugi wariant
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duke Dran Pokaż post
Już niedługo też będę trzymać prawdziwą : P. To była tylko taka próbka na mój wymysł. Z tą szmatką to nie wiem : P bo to są lakiery samochodowe z utwardzaczem. Coś się jeszcze porobi w między czasie.

Hail Army!

PS:
Fajna fota, który to Ty?
Ja przetarcia na swoim ak robilem papierem wodnym 1000, i szczerze tylko ten polecam do robienia jakich kolwiek przetarć, swoje ak najpierw chlasnalem cale na srebrno potem na czarno i w nie ktorych miejscach przecieralem az zaczynal przeswitywac srebrny =]

Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 29-07-2008 o 10:32.
Tovob Lard jest offline   Odpowiedz z Cytatem