Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2008, 17:59   #110
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard Pokaż post
Kiedyś też miałem na niego zajawke, ale napisze ci że, bardzo się różni od oryginału [ostrego], a mi to bardzo przeszkadzało, jeżeli nie masz pieniędzy to musisz (...ciach) Ja przetarcia na swoim ak robilem papierem wodnym 1000, i szczerze tylko ten polecam do robienia jakich kolwiek przetarć, swoje ak najpierw (...ciach)
Właściwie to głównie kupiłem go dlatego bo to fajna replika do rekonstrukcji. Nie mam zamiaru strzelać nim na jakiś strzelankach, a jeśli chodzi o łuski. Raczej rzadko coś gubię.
PS: Domówiłem jeszcze dodatkowe 5x sztuk : P.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Ja żaden z tych, bo ja (jeszcze) Wojsko Polskie
Mnie moglaby tak macac xD. Nic nei mowie, ale przydalby sie temat, albo lepiej grupa o militariach. Co mowicie?
To już prędzej grupa o ile ASG w nią wchodzi to melduję się na to.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
KAR98K troche sie nim wymiatalo ale tylko w cod 1 z chęcia wyprowałbym go w rl
No miałem takie samo odniesienie z początku. Dlatego nie jest to np dostępny na rynku M1A1 Thompson, Walther MPL, PPsh41 czy MP40 jako bronie historyczne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard Pokaż post
pk asg
(ciach linki...)
Zauważcie, że ma 3 gearbox'y
Dla zwolenników większego kalibru : P. Pierwszy raz widzę aby coś miało aż 3x gearbox'y.

PS:
Szukam sobie na necie i nie mogę nigdzie znaleźć. Chodzi mi o maszynę imieniem Barrett M82. Kto wie może po jakiejś przystępnej cenie nabyłbym go.
Duke Dran jest offline   Odpowiedz z Cytatem