Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
Kiedyś też miałem na niego zajawke, ale napisze ci że, bardzo się różni od oryginału [ostrego], a mi to bardzo przeszkadzało, jeżeli nie masz pieniędzy to musisz (...ciach) Ja przetarcia na swoim ak robilem papierem wodnym 1000, i szczerze tylko ten polecam do robienia jakich kolwiek przetarć, swoje ak najpierw (...ciach)
|
Właściwie to głównie kupiłem go dlatego bo to fajna replika do rekonstrukcji. Nie mam zamiaru strzelać nim na jakiś strzelankach, a jeśli chodzi o łuski. Raczej rzadko coś gubię.
PS: Domówiłem jeszcze dodatkowe 5x sztuk : P.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue
Ja żaden z tych, bo ja (jeszcze) Wojsko Polskie 
Mnie moglaby tak macac xD. Nic nei mowie, ale przydalby sie temat, albo lepiej grupa o militariach. Co mowicie?
|
To już prędzej grupa o ile ASG w nią wchodzi to melduję się na to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
KAR98K troche sie nim wymiatalo ale tylko w cod 1  z chęcia wyprowałbym go w rl
|
No miałem takie samo odniesienie z początku. Dlatego nie jest to np dostępny na rynku M1A1 Thompson, Walther MPL, PPsh41 czy MP40 jako bronie historyczne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
pk asg
(ciach linki...)
Zauważcie, że ma 3 gearbox'y
|
Dla zwolenników większego kalibru : P. Pierwszy raz widzę aby coś miało aż 3x gearbox'y.
PS:
Szukam sobie na necie i nie mogę nigdzie znaleźć. Chodzi mi o maszynę imieniem Barrett M82. Kto wie może po jakiejś przystępnej cenie nabyłbym go.