Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nie_a_ty
Ty Kłan Czi słuchaj. Zajebisty pozer z ciebie, że niby zajebiście się bawisz i jesteś PRO luzak wraz ze swoją zajebistą ekipą ? Aż żal dupsko ściska. Pewnie chcesz pokazać "patrzcie siedzimy na plaży i pijemy zajebiscie marny browar jakim jest Lech, a wy expicie i skilujecie nooobs omfg bla bla bla moja matka ma wąsy".
Ci co chcą pracować w wakacje niech pracują, ci co chcą grać niech grają, ci co chcą rzygać i pawiować niech rzygają i pawiują, ci co chcą przelec 8 dziewczyn w tydzień niech sobie przelecą, ale kur.a panowie zachowajcie to dla siebie i nie odpierd.lajc.e takiej szopki jak Kłan Czi (że niby mortal kombat i jesteś waleczny ta ), że pokazuje całemu światu co robił. Żebyś się kur.a kiedys nie ździwił jak po 25 latach swojego nędznego życia odkryjes ze nadal jesteś prawiczkiem i że to wszysko na ch.j się zdało.
To tyle. Z tego miejsca chciałbym pozdrowic Ymy'ego. Wezme wazelinke dla ciebie skarbie tak jak lubisz  (to taki dżołk jakby jakiś idiota stąd nei zrozumiał tego).
|
Hmm... Nie ma to jak napisac o kims caly esej wcale danej osoby nie znajac ^^ Nie wiem czemu w zwyklych zdjeciach z meetingu widzisz cos co ma ich lansowac i pokazywac jacy to oni nie sa. Chlopaki pojechali sie spotkac, pobawic i pogadac a nie pokazywac swiatu ze sa super hiper mlodziezowi ;o
,,Pewnie chcesz pokazać "patrzcie siedzimy na plaży i pijemy zajebiscie marny browar jakim jest Lech, a wy expicie i skilujecie nooobs omfg bla bla bla moja matka ma wąsy"
Rownie dobrze mozna z tego wywnioskowac tysiace innych rzeczy, zalezy w co kto bedzie chcial wierzyc. Nikt niczym tu nie kozaczyl ani sie nie przechwalal, wiec nie wiem skad ci sie ta opinia w ogole wziela, chyba nie miales o czym innym napisac.