Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2008, 09:01   #9194
Damage
Użytkownik Forum

Damage's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Damage ma numer GG 9463998
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nie_a_ty Pokaż post
Ty Kłan Czi słuchaj. Zajebisty pozer z ciebie, że niby zajebiście się bawisz i jesteś PRO luzak wraz ze swoją zajebistą ekipą ? Aż żal dupsko ściska. Pewnie chcesz pokazać "patrzcie siedzimy na plaży i pijemy zajebiscie marny browar jakim jest Lech, a wy expicie i skilujecie nooobs omfg bla bla bla moja matka ma wąsy".

Ci co chcą pracować w wakacje niech pracują, ci co chcą grać niech grają, ci co chcą rzygać i pawiować niech rzygają i pawiują, ci co chcą przelec 8 dziewczyn w tydzień niech sobie przelecą, ale kur.a panowie zachowajcie to dla siebie i nie odpierd.lajc.e takiej szopki jak Kłan Czi (że niby mortal kombat i jesteś waleczny ta ), że pokazuje całemu światu co robił. Żebyś się kur.a kiedys nie ździwił jak po 25 latach swojego nędznego życia odkryjes ze nadal jesteś prawiczkiem i że to wszysko na ch.j się zdało.

To tyle. Z tego miejsca chciałbym pozdrowic Ymy'ego. Wezme wazelinke dla ciebie skarbie tak jak lubisz (to taki dżołk jakby jakiś idiota stąd nei zrozumiał tego).

Hmm... Nie ma to jak napisac o kims caly esej wcale danej osoby nie znajac ^^ Nie wiem czemu w zwyklych zdjeciach z meetingu widzisz cos co ma ich lansowac i pokazywac jacy to oni nie sa. Chlopaki pojechali sie spotkac, pobawic i pogadac a nie pokazywac swiatu ze sa super hiper mlodziezowi ;o

,,Pewnie chcesz pokazać "patrzcie siedzimy na plaży i pijemy zajebiscie marny browar jakim jest Lech, a wy expicie i skilujecie nooobs omfg bla bla bla moja matka ma wąsy"

Rownie dobrze mozna z tego wywnioskowac tysiace innych rzeczy, zalezy w co kto bedzie chcial wierzyc. Nikt niczym tu nie kozaczyl ani sie nie przechwalal, wiec nie wiem skad ci sie ta opinia w ogole wziela, chyba nie miales o czym innym napisac.

I've been living for so long,
Many seasons have passed me by.
I've seen kingdoms through ages
Rise and fall, I've seen it all.

I've seen the horror,I've seen the wonders
Happening just in front of my eyes.
Will I ever, will I never free myself by making it right?

Retired. This is not the end.
Damage jest offline   Odpowiedz z Cytatem