Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2004, 07:26   #4
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny

Oki super ale nie ze wszystkim sie zgadzam np. że sordererowi ciężko jest walczyć na niskich lv. a moim zdaniem trudniej jest walczyć druidem, bo magowie mają fajniejsze czary (typu Fire Wawe itd.), jest jeszcze jedno, wysokie lv. chętniej pomagają czarodzieją ze względu na możliwość otżymania puźniej od nich zapłaty w SD.

A tak apropo czarów dla druida to ja proponuje:
- Światło "utevo lux" 100 gc
- Tworzenie "exevo pan" - 150 gc
- Znalezienie osoby "exiva "nazwa " - 80 gc(*)
- Leczenie(lekkie) "exura" - 170 gc
- LMM "adori" - 200 gc (%)
- Antidote "exana pox" - 150 gc
- Średnie leczenie "exura gran" - 350 gc
- HMM "adori gran" - 600 gc (@)
- Fireball "adori flam" - 800 gc
- Wielkie leczenie "exura vita" - 1000 gc
- Great Firaball "adori gran flam" - 1200 gc
- Fire Bomb "adevo mas flam" - 1500 gc (^)
- Explosion "adevo mas hur" - 1800 gc

Polecam także wszystkie runki fieldów,leczenia, murów no i czar summon creature.

(*)- czasami opłacalny, ja zarobiłem na nim sporo podczas rokowania 2 PK (z 2... spadli narazie na 9 i przestali sie pokazywać) ludzie płacili mi zato że muwiłem gdzie tamci się chowają.
(%)- dobry do nabijania mlv. i jak masz tesz czar "exura" to spokojnie możesz rozwalic Ghoula.
(@)- dobry runek, szybko się mlv. nabija mozna już z łatwością rozwalić slima(celujcie w matkę) możecie też sprzedawać Bagi za 300 gc i Backpacki za 800 gc.
(^)- z tym runkiem i kilkoma HMM możecie się wybrać na podryw i zaliczyć kilka amazonek i valkiry(te zdołasz nawet bez fire bomby) a potem możecie pobawić się cycuszkami(ale cycki lepiej żeby się nie ruszały podczas zabawy, dlatego lepiej PRZED NIE walnąć fire bombe)
Majen jest offline