Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
@up
Śmieszny jesteś. Co Ty w ogóle wiesz o czarownicach.? Od kiedy czarownice "zarabiały".? Zresztą jesli nawet kiedyś coś takiego miałoby miejsce to.. Ile niewinnych spłonęło.?: D
|
Żebyś wiedziała... Polecam lekturę Księgi Wiedzy Czarodziejskiej...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Odnoszę trochę wrażenie, ze jesteś jechowym. Znasz cytaty które Ci się przydadzą. Reszty nie wypowiesz: ) Poza tym, jak w ogóle śmiesz przyrównywać seks do zjedzenia jabłka.? Zgodziłabym się, gdybyś mówił o in vitro ip. bo to jest ingerencja w nature.. Ale seks.?o.O
|
Hahahhahsaa, ale mnie rozśmieszyłaś... Śmiem porównywać seks do zjedzenia jabłka... I jabłko jest niedobre i seks
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khalan Blitzhammer
Mam rozumieć, że do końca życia się nie ogolisz i nie zetniesz włosów, bo to wbrew naturze i jest porównywalne z depilacją u kobiet? Wszak zarost stworzono po to, żeby z ciała nie uciekało ciepło (i żeby wszy miały gdzie mieszkać  ).
|
Jakoś ludzie przez tysiące lat żyli nie goląc się, i co - miało to na nich jakiś wpływ? Po za tym jak możesz porównywać golenie do depilacji? Zauważ, że jeszcze przed narodzeniem Chrystusa używano brzytw i obcinano włosy... Jednak kobiety nie używały depilatorów, już nie mówiąc o operacjach plastycznych? Czy wygląd jest najważniejszy? Nie rozumiem dlaczego ludzie tak uważają... Czy nie lepiej usłyszeć "Dobrze wyglądasz, gdy trochę się poruszasz" niż "O, jaki masz piękny nowy nos! Ile dałaś?"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia
piternet proszę, najpierw dorośnij. Potem zaś wypowiadaj się w takich tematach. No i zacznij szanować kobiety jako ludzi, a nie maszynki do robienia dzieci.
|
A ty myślisz, że jak już masz te 18 lat to jesteś "taka pro staara?". Będę się wypowiadał w takich tematach kiedy i jak mi się żywnie podoba

Po za tym kobiet, nie traktuję jako "maszynek", tylko istotę mającą prawo do życia. Ale od dawien dawna kobiety rodziły i opiekowały się dziećmi, a mężczyźni pracowali, na ich utrzymanie. Ty chyba naprawdę myślisz, że nie obowiązują cię żadne prawa? Jeżeli każdy by się zachowywał tak jak ty to jaki byłbym sens naszego istnienia? Mamy służyć Bogu (czy tam Allachowi,Buddzie czy kto tam siedzi w tym Niebie) a nie się mu sprzeciwiać!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rincewind
Ty to tak na serio?
|
No, żebyś wiedział!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Człowieku, spójrz co ty piszesz. Masz 14 lat, a poglądy jak moherowa babcia. Niech zgadnę - przy obiedzie słuchasz Radio Maryja? Gdyby ludzie nie dążyli do przyjemności, to w tej chwili nie pisalibyśmy swoich postów, bo nie byłoby żadnych wynalazków (o tym, że ludzie chodziliby nago nie wspomnę, bo dostałbyś chyba zawału). A twój doskonały Bóg też nie jest taki doskonały - ludzie umierają i nic się nie dzieje (matka twojej koleżanki umarła na zawał - Bóg już jej na tym świecie nie chciał?).
Podsumowując - przewietrz sobie mózg, bo za dużo w nim oparów z tego kadzidła kościelnego (nie wiem jak to się zowie i *** mnie to).
|
Ja mam poglądy jak moherowa babcia? To chyba takowej nigdy nie znałeś... Dlaczego myślisz, że gdyby ludzie nie dążyli do przyjemności nie pisałbyś tego posta? Pisałbyś, możliwe, że o wiele później, ale tak - robiłbyś to.
Prehistoryczni ludzie chodzili nago i co? Nie jarali się widokiem biustu czy twojego kutasa (sry, że ci wrzuciłem :O) A to, że Bóg nie pozwala wszystkim żyć to sprawa oczywista - mam nadzieję, że i ty długo nie pożyjesz.
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Ashlona (rozwalił mnie twój post xP)