Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2008, 17:48   #351
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piternet
Ja mam poglądy jak moherowa babcia? To chyba takowej nigdy nie znałeś...
I bardzo się z tego cieszę Nie poznałem i nadal nie chcę poznać, więc proszę nie wysyłaj mi swojego adresu
Cytuj:
Dlaczego myślisz, że gdyby ludzie nie dążyli do przyjemności nie pisałbyś tego posta? Pisałbyś, możliwe, że o wiele później, ale tak - robiłbyś to.
Gdyby ludzie byli tacy posłuszni, że nie dążyli by do przyjemności, to nie wynaleziony by komputera, internetu i wielu innych rzeczy. Mówisz, że o wiele później? A co, dwa tysiące lat to za mało (nie mówiąc już o milionach latach p.n.e.).
Cytuj:
Prehistoryczni ludzie chodzili nago i co? Nie jarali się widokiem biustu czy twojego kutasa (sry, że ci wrzuciłem :O)
No proszę, taki zwolennik Kościoła, a jednak ma niektóre poglądy inne Chyba że mówiąc Prehistoryczni ludzie miałeś na myśli Adama i Ewę... ale ale... Po zjedzeniu jabłka od razu zaczęli się "jarać" Co do mojego "kutasa" (no proszę, kocha Kościół, a bliźniego już nie ), to napisałbym, że byłoby z czego się jarać, ale jeszcze mi powiesz że mam kompleksy (a prawda w oczy kole xd)
Cytuj:
A to, że Bóg nie pozwala wszystkim żyć to sprawa oczywista - mam nadzieję, że i ty długo nie pożyjesz.
Jasne, że oczywista: Bóg steruje dzikami i komarami w Afryce! Co do mojej rychłej śmierci... Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe (Omg niedługo zacznę mówić twoim językiem) - to samo tyczy się życzeń. A babcia Nadzieja to może mi podskoczyć
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem