Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2008, 18:31   #356
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@piternet
Rzal bul udrenka.

Cytuj:
Hahahhahsaa, ale mnie rozśmieszyłaś... Śmiem porównywać seks do zjedzenia jabłka... I jabłko jest niedobre i seks
Oczywiście. Zakazany owoc, te sprawy. Co złego jest w seksie, chętnie posłucham?

Cytuj:
Jakoś ludzie przez tysiące lat żyli nie goląc się, i co - miało to na nich jakiś wpływ? Po za tym jak możesz porównywać golenie do depilacji? Zauważ, że jeszcze przed narodzeniem Chrystusa używano brzytw i obcinano włosy... Jednak kobiety nie używały depilatorów, już nie mówiąc o operacjach plastycznych? Czy wygląd jest najważniejszy? Nie rozumiem dlaczego ludzie tak uważają... Czy nie lepiej usłyszeć "Dobrze wyglądasz, gdy trochę się poruszasz" niż "O, jaki masz piękny nowy nos! Ile dałaś?"
Brzydzi cię piękno fizyczne? Znowu: co jest złego w depilacji?!

Cytuj:
Mamy służyć Bogu (czy tam Allachowi,Buddzie czy kto tam siedzi w tym Niebie) a nie się mu sprzeciwiać!
Jestem wierzący (pewnie nie uwierzysz), ale teraz to ty narzucasz ludziom poglądy. Uwierz mi, nikt nic nie musi w kwestii wiary. BTW. edukuj się, Budda nie jest uznawany za boga.

Cytuj:
Prehistoryczni ludzie chodzili nago i co? Nie jarali się widokiem biustu czy twojego kutasa (sry, że ci wrzuciłem :O) A to, że Bóg nie pozwala wszystkim żyć to sprawa oczywista - mam nadzieję, że i ty długo nie pożyjesz.
POSTĘP - poznaj słowo, świat się zmienia, czasami niestety, czasami stety.

Cytuj:
mam nadzieję, że i ty długo nie pożyjesz.
Życzysz komuś rychłej śmierci? O_o
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem