Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thufir
Dobrze, to wprowadźmy przepis, żeby lekarze pytali. Zobaczymy czy płody odpowiedzą
Płód posiada ludzkie DNA, ergo jest to człowiek. Wczesna faza rozwojowa, ale jednak.
Imho w sprawie aborcji imho glówną rolę gra samoświadomość i zdolność do odczuwania bólu. Płód takiej nie posiada, także dla mnie matki mogą sobie nawet je zjadać =] dzieki, pozdro.
|
Argument samoświadomości i zdolności do odczuwania bólu bije rekordy ludzkiej głupoty. Jak złamałem sobie nos z wstrząsem mózgu gratis to czułem się świetnie ze względu na to, że mózg tak reaguje po szoku. W gruncie rzeczy nie byłem świadomy i nie czułem bólu. Także moja matka mogłaby sobie mnie zjeść? Gratulacje inteligencji. Pijak jak pijak- zła osoba. Przepiła się i padła nie przytomna. Podchodzisz- kopiesz go, a on nic. Nie czuje bólu i nie jest świadomy. Smacznego. W związku z Twoją niezaprzeczalną inteligencją wyciągnę dla Waszej Ekscelencji wniosek: płód tymczasowo nie czuje bólu. Tak samo jak pijak, i jak ja po wstrząsie mózgu. Comprendes? Wiem, że nie.