Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2008, 20:09   #366
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thufir Pokaż post
Dobrze, to wprowadźmy przepis, żeby lekarze pytali. Zobaczymy czy płody odpowiedzą

Płód posiada ludzkie DNA, ergo jest to człowiek. Wczesna faza rozwojowa, ale jednak.
Imho w sprawie aborcji imho glówną rolę gra samoświadomość i zdolność do odczuwania bólu. Płód takiej nie posiada, także dla mnie matki mogą sobie nawet je zjadać =] dzieki, pozdro.
Argument samoświadomości i zdolności do odczuwania bólu bije rekordy ludzkiej głupoty. Jak złamałem sobie nos z wstrząsem mózgu gratis to czułem się świetnie ze względu na to, że mózg tak reaguje po szoku. W gruncie rzeczy nie byłem świadomy i nie czułem bólu. Także moja matka mogłaby sobie mnie zjeść? Gratulacje inteligencji. Pijak jak pijak- zła osoba. Przepiła się i padła nie przytomna. Podchodzisz- kopiesz go, a on nic. Nie czuje bólu i nie jest świadomy. Smacznego. W związku z Twoją niezaprzeczalną inteligencją wyciągnę dla Waszej Ekscelencji wniosek: płód tymczasowo nie czuje bólu. Tak samo jak pijak, i jak ja po wstrząsie mózgu. Comprendes? Wiem, że nie.

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem