Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2008, 02:07   #386
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Cytuj:
Odczuć ból to pies nawet może
Stary, każdy ssak ma unerwienie, każdy czuje ból.
@Michoss
1)Odczuwa ból,
2)Wie gdzie go boli,
3)Jest świadomy
4)Ma w pewnym stopniu inteligencję (bardziej ograniczona niż naczelne, ale ma),
5)Ma uczucia.
6)Potrafi przebaczyć prawie wszystko
7)Jest jednym z najbardziej posłusznych zwierząt.
@Gelt
Szowinizm? Hmmm... Postaw się na miejscu faceta takiego jak ten, którego zacytowałaś. Ty też byś nic dziwnego w tym nie widziała.
@
Zaraz, straciłem poczucie, gdzie jesteśmy? Aaaa już widzę. Ok, znalazłem się. Chyba. Więc...
... Tak, płód nic nie czuje, nie jest człowiekiem(mimo, że już go postrzegamy jako człowieka, tyle, że nie wpełni, nie umiem znaleść słowa, "wyrośnięty"), nie czuje (chociaż jakieś bocce odbiera, pomasuj brzuch ciężarnej kobiety w powiedzmy 3-cim albo 4-tym miesiącu ciąży, to w środku zacznie się obracać tak, ażeby było mu przyjemnie), oraz, nie jest w miarę samodzielny (chodzenie, chociażby na czworaka), więc takiego można by uśmiercić a on nie zdawałby sobie sprawy, z tego co się dzieje.
@edit
@up
Skoro tak z tego wyszedłeś, jest jedno wytłumaczenie, mogłeś podać inny przykład.
@Ripper
Nie, kościół to organizacja która uważa wszystko, do czego człowiek nie został głównie stworzony, za złe.
@2down
Hmmm jak to jest? Urodzić się>Mieć I komunię>Bierzmowanie>Ślub/kościół>Założyć rodzinkę>umrzeć
@down
Tylko że... Pies cieszy się z prawie wszystkiego. =D
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 31-07-2008 o 02:26.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem