Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2005, 21:28   #31
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

@ Hesperides

Hmm smiejesz sie z innych, z tego co widze to myslisz ze sam nie masz wad. Czlowieku, nie bronie tutaj tych o których jest wspomnienie w temacie. Ale wiesz co, jak powiedzial kiedys pewien czlowiek:

"Naprawe świata zacznij od siebie"
Eugeniusz Kwiatkowski

Tak powinienes zrobic. A nie wyzywac sie na innych.

Kiedys trenowalem sobie z kolega, i o czyms gadalismy. Przyszedl jakis 8 level i cos zaczelismy sie smiac z jego wymowy. A on odparl:
" nie POCHLEWIAJCIE mi" smielismy sie z tego co nie miara. Bylo nam tak wesolo ale nie dalismy mu tego odczuc tylko poprawilismy. I pomysl sobie ze jak bys tak w gazecie np napisal to oc tutaj tylko o jakims polityku albo kims innym tylko ze napisal bys o realnym zyciu. To zostal bys pozwany do sadu o znieslawienie. Nie znasz tej osoby na RL i to co ta osoba tam ma moglo by zostac potraktowane jako pomówienie.

Wiec przystopuj troszke.

@ Ryltar

Co do hip hopu, sam slucham i widzisz cos zlego we mnie? Wydaje Ci sie tak tylko dlatego ze bardoz duzo osób slucha hip hopu, zobacz jak zmalala popularnosc Techno juz nie ma tylu osób na love parade i na innych imprezach. To tak samo jak bym powiedzial ze ludzie o Twoim imieniu tak maja. Wiesz przeczytalem to i troche mnie zabolalo, bo slucham hip hopu 8 lat, pare lat temu nawet sam rymowalem. Byc moze tak wyraziles Swoja nie nawisc do hip hopu, rozumiem ze ktos moze nie lubic tego gatunku muzy i toleruje to.

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem