Z Klonerem zaraz odszyfrujemy :>
WSZYSTKO ZGODNIE Z KOLEJNOŚCIĄ @UP!!!!!
Tutaj moje i klonera 1 rozszyfrowania:
3 obrazek - hnrwc - flota
3 obrazek - Mrourek - kosmici
3 obrazek - bftclea - zdrajcy
3 obrazek - bftclearz - zdrajców
5 obrazek - sncpgwa - planeta
8 obrazek - Jestesmy rasa przez was zana kosmitami. Bylismy nastawieni pokojowo. Do Czasu! Teraz mamy zamiar was zabic. Gatunek ludzki przestal istniec dawno temu.
13 obrazek: Uzgir - swego
13 obrazek: wzuwgp - testen (chyba chodziło o testem???)
KONIEC

CHODZI O TEGO "WYNYFU"? BO JAk PRZETŁUMACZAŁEM< TO COŚ NIE SZŁO
Przyjrzyjcie się niebu, ujzycie smierc, gdyz ona nadejdzie z nieba. Przyjzyjcie sie słońcu odnajdziecie ratunek. Ratunek w formie Wyenyfu. Nie ma juz nadziejii. Tylko słońce wam pozostaje.
Koniec ludzkości jest bliski... W waszym kierunku, na Mars leci nasza flota. Sa u was zdrajcy. Czystej krwii kosmici. Przyjzyjcie się gwiazdom a ujzycie zaglade, przyjrzyjcie sie ludziom, a znajdziecie zdrajcow, Przyjrzyjcie się ziemi, ujrzycie nędze.
Nasza cywilizacja juz dawno miala swoje kolonie pod ziemia. Teraz, wychodzimy na powierzchnie. Swiat... Niegdys bezksztaltna masa, z ktorej tworzylismy planety. Bylismy pierwsza rasa we wszechswiecie. Wemy juz o waszej druzynie komandosow, i mamy zamiar ja zniszczyc. Nie boimy sie was.
Nasza Kultura nalezy do jednej z najbardziej rozwinietych na swiecie. Tak jak u was sa czarni, zoltki, tak u nas sa inne rasy kosmitów. Nazywamy sie przymierze,. Najmadrzejsza rasa jestesmy my, Orioni. Zaj najglupsza Alieni. Sa zdolni tylko zabijac. najbrutalniejza rasa sa Wallanorzy. Znecaja sie