Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2004, 08:46   #21
Sir kubbonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
Sir kubbonius ma numer GG 2412975
Domyślny Moje smierci...

1. Poszedlem na Guardy no coz pall bez lagow rozwali takiego bez problemu to byla moja pierwsza wyprawa na guardy (wczesniej jednego rozwalilem w tym pokoju co sa dwa guardy i paru soldierow) mysle taki cienias to schodze... no i spoko by bylo gdyby nie to ze jak uciekalem przed jednym to drugi sie respawnowal z przodu i tak przygnieciony przez dwoch... nie bylo szans
2. Przez jakis czas nie schodzilem na guardy (troche mi dala do myslenia smierc) ale co tam pojde znowu nie mam lagow ... no i rozwalam guarda atu lag maly no to od razu UH zeby miec max zycia potem nadszedl 14 sek lag... widzialem caly czas ten sam obraz ja i guard dosyc daleko odemnie ciagle tylko sie uhowalem i rzucalem nerwowo exury nic nie dalo bo to byl taki lag co wywala (no mnie nie wywalil za to z lekkim opoznieniem nawet pojawil sie Wielki napis "u are dead"

3. smierc od huntera? hahaha to nie bylem ja -poprostu musialem isc gdzies na 30 minut ,stanalem sobie nad siedziba amazonek (bezpieczne miejsce zadnego respawnu w poblizu) i mowie do brata (24 lata ma) wez mi tu klikaj czasem zeby mnie nie wylogowalo. Przychodze do domu a ten ciec lezy sobie na lozku i radosnie oznajmia mi ze mnie jakis kolo zabil sprawdzam a tu hunter glupek zaczal lazic sobie ...
na szczescie poszedlem po cialo (prawie zgnilo juz) udalo sie uratowac runy i cala reszte ale 23 lvl musialem zdobywac po XXXX raz
Sir kubbonius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.