Gdzie wy się tak napalacie? Nie lepiej poczekać na lepszą ekipę i wszystko razem uzgodnić i przemyśleć? Propozycje co do nicku już padły i wg. pomysł z tpl jest niezbyt dobry ;d, osobiście podobają mi się propozycje Jaz'a, a zwłaszcza Frostheart i to ostatnie, ale ofc. to tylko moje zdanie. Ktoś też wspomniał o wspólnym mieście... wydaje mi się, że to głupi pomysł na początek gry, w pobliżu 'x' miasta znajdują się a/10 dobre expowiska dla 'b' profesji, komuś podoba się 'y' miasto, a nie podoba 'z' itd itd... więc raczej jest to bez sensu, oczywiście nie mówię o już po jakimś czasie gry, gdy stać nas na kupno i urządzenie domków itp. wtedy już można o tym pomyśleć (lecz tu też mogą wystąpić spory co do lubo/nie lubo jakiegoś miasta). Na koniec jeszcze powtarzam i apeluję, by jeszcze raz wszystko dobrze przemyśleć, wybierać tylko w miarę grających ludzi itd. bo było już wiele rodzinek - przykład Importants, tak się stało, że po tygodniu gry zostałem tylko ja z kolegą, w dodatku z jakimiś huntami, bo jakieś nooby ponastraszały, pkowały itd. możecie mi wierzyć... że nie warto ot tak brać wszystkich i na wszystko pozwalać bo to się mści... ale no, trochę zszedłem z tematu ;p czekam na dalsze info co do ustaleń. ;]
Ostatnio edytowany przez Thunderb - 31-07-2008 o 21:32.
|