Na naszych uzyszkodników piszących z uporem pijaka wczepionego w płot pozbawione sensu i zasad ortografii posty jest prosty sposob. Sam kiedys robiłem bład na błędzie. Ludzie!!! Czytajcie książki !!! I nie mowie tu o czytaniu lektur szkolnych bo wiem ze to twardy orzech do zgryzienia. Czytajcie to co was interesuje, co wam sie podoba. Czytajcie powiesci przygodowe, pisma komputerowe, ksiazki historyczne czy przyrodnicze ale czytajcie. To poprawia pamiec, powieksza wasze słownictwo i przede wszystkim bez Waszej wiedzy uczy Was pisac !!! Nie ma dla mnie lepszego sposobu na nude niez dobra ksiązka, kazda jedna gra sie przy tym chowa. Ksiazka daje pracowac waszej wyobrazni, rozwija was.
Inna sprawą jest to, ze 90% osob o ktorych w tym temacie mowa, po przeczytaniu tego posta powie sobie "a wypchaj sie pan, wole se pograc". Do niektorch po prostu nie da sie trafić, a szkoda. Moj wychowawca z technikum, bardzo sympatyczny jegomość profesor Świątek powiedział kiedys nam bardzo mądre zdanie: "nie można mieć dwoch rzeczy na raz: młodości i mądrości".
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
|