Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nawigator
@ Ryltar
Co do hip hopu, sam slucham i widzisz cos zlego we mnie? Wydaje Ci sie tak tylko dlatego ze bardoz duzo osób slucha hip hopu, zobacz jak zmalala popularnosc Techno juz nie ma tylu osób na love parade i na innych imprezach. To tak samo jak bym powiedzial ze ludzie o Twoim imieniu tak maja. Wiesz przeczytalem to i troche mnie zabolalo, bo slucham hip hopu 8 lat, pare lat temu nawet sam rymowalem. Byc moze tak wyraziles Swoja nie nawisc do hip hopu, rozumiem ze ktos moze nie lubic tego gatunku muzy i toleruje to.
|
Napisałem też że nie chce nikogo urażac.Mam kumpla co slucha Hip-Hopu i sam twierdzi ze go to z deka demoralizuje.Nauczyciele w mojej szkole tez tak gadaja.Nie mowie ze kazdy jest taki znam tez kilka osob co slucha HH a nie robia bledow ortograficznych i sa inteligentni.
@Magus
Zgadzam sie z toba, zamiast grac godzinami lepiej cos przeczytac.Sporo ludzi gra tutaj w RPG i niech kupia sobie ksiazke(lubisz Drizzda? kup sobie ksiazke o nim , lubisz elfy to kup sobie o nich ksiazke).Ksiazki to nei majatek ktory kosztuje 300zł to kosztuje ledwo 30zł.Ja zamiast kupic sobie gre wole kupic sobie ksiazke,robie sobie sporo kanapek i nawet nie wie czlowiek kiedy mija caly dzien.Nawet taka ksiazka ktora czytalismy raz mozna przeczytac drugi.