Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rolnix
Nie rozumiem, czemu wjeżdżacie w Ketibro'a... wasza wiedza ledwie dorasta do pięt jego wiedzy, więc uważam, że ma największe prawo do wypowiadania się tutaj bez bezsensownego negowania ze strony ludzi, którzy nawet nie umieją się poprawnie posługiwać naszym językiem -.-
|
NO! No to sobie ulżyłeś..
1) Funny..
2) Nie mów o błędach, bo tu jest jakieś załamanie rzeczywistości, gdzie każdy ma papierki na "dysleksję" (błędne czytanie...), albo dysgrafię (błędne pisanie), nazywaną tutaj "dysortografią"...

Więc tu nawet nie wiedzą co mają, ale mają. Do tego mają drugi papierek, który zwalnia ich z próby poprawy błędów, bo w końcu uściąść ze słownikiem, który jest -jakby nie patzrył -książką a nie kompem

, to grzech

Jak ktoś ma ambicje zostać szewcem, to faktycznie mają racje.. Aaa i Twój idol też zrobił kilka błędów..

3) Widziałeś ten film albo tego wirusa? Jeśli nie, to taką wiedzę jak Twój idol ma tu każdy, bo napisać legendę to nie problem

Legendę, nie bajke bo coś tu jest prawdą.. -że taki film (tytuł) istnieje..

Wybranie sobie jednego filmu, który przekierowuje do innej strony, 5krotne odkodowanie w nim wirusa i napisanie ze coś wysyła na nieistniejący mail, to faktycznie sztuka wymagająca wiedzy na poziomie nieco wyższym niż my tu reprezentujemy, zarezerowanym tylko dla autora tego tematu.. Szum jak na tanim bazarku. Zachwalają, mydlą oczy i uciekają, bo nie są w stanie zrealizować obietnic..
Idę do wróżki, może mi podpowie, gdzie jeszcze Pebe umieścił tego wirusa

Pebe, wiesz, że żartuję
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rey
Ketibro mozesz podac jakis link do strony na ktorej umiesc link do tego zawirusowanego pliku, sam bym chcial go sprawdzic. Mysle ze podanie linku to strony gdzie jest link (opisany ze to moze byc vir) nie bedzie lamaniem zasad forum
|
Zobacz sobie datę postów w których ja o to proszę. Znalazłeś odpowiedź? Ja tylko taką:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketibro
Na wiecej pytan nieodpowiem bo niemam zbyt duzo czasu dzisiaj.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rey
A pomijajac to wszystko dla mnie tibicam zawsze byla zagadkowa, bo jaki to problem napisac cos takiego zeby przy nagrywaniu pliku numer konta i haslo zapisywal do niego w postaci zakodowanej, pozniej ktos publikujac film ujawnial by tez swoj login i haslo dla osoby umiejacej to odczytac ...
|

Ty, wiesz, to nawet niezłe, jutro robię TibiCam
I zamknijcie ten temat, bo też jest tu potrzebny, jak łysemu grzebień.. Nastarszy tych, co się rarów bali, a jakoś autor nie potrafił podać ani prawidłowej nazwy, ani daty pliku, nie mówiąc juz o jego udostępnieniu.
Nawet jeśli ten plik istnieje, działa poprawnie jako film i jako KeyLogger, to się nie martwcie -zamieściłem tu już dowód, że ten mail nie istnieje, więc ciekawe, gdzie on miałby wysyłać Wasze hasła..
Nie bójcie się, Ketibro czuwa!
Pozdrawiam.
EOT z mojej strony.