Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2008, 11:58   #284
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Szczerze? Krytykuje durnych ludzi, którzy przesadnie myślą, że są "fajni" -czyt. cyferki w Tbiii a nie IQ / ludzi, którzy zamiast pisać rzeczy gdzie trzeba lub jak trzeba nie robią tego / ludzi, którzy nie myślą logicznie mających pretensje do innych, że się im zwróciło na to uwagę/ wjeżdżających na starych.

Cenię sobię użytkowników, gdy wiedzą co piszą, nie bluzgają, umieją używać mózgu i opcji szukaj.

@topic? Diamond stalker - stwórz temat w dziale "Wydarzenia ze światów" pt "Zabiłem shenga!"

Anitaa nie offtopuj i przemyśl to co napisałem wyżej to pewnie zrozumiesz dlaczego krytykuję.

@edit

Jak o shenga można byc zazdrosnym... to już przechodzi moje pojęcie. Tipja is maj lajf?

@second edit

Cytuj:
Rocket, chcesz, to możemy pogadać który z nas ma wyższy poziom (i tu nie chodzi o level czy o kase w Tibii).
Pisz na PW lub na gg, nie spamuj tutaj.

Cytuj:
Nazywając mnie durnym pokazałeś jedynie jaki jesteś płytki, powierzchowny i stereotypowy.
Gdzie napisałem, że jesteś durny? Sam sobie to wymyśliłeś?

Cytuj:
Nic ci się w nikim nie podoba, nie jesteś tu przyjemnym userem.
Zacznijcie mądrze odpowiadać to mi się będzie podobać .
Nie jestem przyjemnym userem? Cóż, życie też czasami nie jest przyjemne, naucz się z tym żyć. Jestem czarną owieczką? Nie mam nic przeciwko!

Pozdrawiam

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 01-08-2008 o 13:18.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem