Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansonik
potwierdzam.
i co uwierzyłeś mi? ;]
|
Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad
co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl 
|
Fureyka Fureyka. Poprostu jesli ktos nie walczyl chyba nie powinien oceniac innem pod tym wzgledem.
A wpuszczanie dziecka do Avis jest glupota. Malo kto z tych co wylecial mial gorszy poziom od niego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez allamaris
eh te AVIS...według mnie nie kazdy tam pasuje.
|
Normalna osoba by na lep dostala
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Dari__
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !
@Aata
Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku.
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
|
Cytuj:
Dawno cię w ojczyźnie nie było, a tu język żyje, nieustannie się zmienia, ewoluuje. Form doszłem i doszedłem używa się analogicznie z użyciem angielskich form this i there: blisko - doszłem, daleko - doszedłem. Skoro zostało użyte doszłem,to ni mniej, ni więcej oznacza, że wniosek do którego doszedł był, leżał tuż obok, ot w zasięgu ręki
|
takie cos tylko znalazlem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka
Twoja sprawa polega na calkiem czyms innym, wiec jej nie porownuj lol... Walczyles i nagle sobie nas zostawiles, tak sie nie robi...
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi...
zgadzam sie xd
@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd
|
Wyszlo ze nic nie wiesz o tym co sie dzialo

Takie troche to dziwne. Osoba ktora walczy ale z jakis powod nagle nie moze jest gorsza od kogos kto umywal rece?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aata
tylko powod dla ktorego niby ktos wyjechal ze ja spy mnie rozwalil a ze afkowalem na vent a nikt nie napsial to inna sprawa a odeszlem dopiero jak zabrali mi vent bez slowa wyjasnienia wiec tez odeszlem nic nie mowiac ale nvm bylo minelo
|
Tez nie gram i nic straconego

ciesz sie zyciem